Hitoktatáshoz milyen végzettség kell?
A jelentkezésről kicsit lecsúsztál, talán keresztfélévvel megoldható, vagy jövőre. :)
Melyik városban szeretnéd? Nézz utána az adott suli honlapján a dolgoknak.
Majd ha Istentől megkapod a tanítás ajándékát, és ezt minimum 2-3 felkent ember igazolja-hogy benned van ez az ajándék, utána neki állhatsz belekezdeni.
Addig, világi módón, hogy te levégzed a Fősulit, és utána saját szakálladra belekezded, annak értelme nincs, mert több bajt zúditasz a fejedre, mint kellene+ Isten számon fogja rajtad kérni mikor előtte fogsz állni azt a számtalan gyermeket, aki miattad tévtanítást kaptak.
Szóval én a helyedben inkább törekednék arra, hogy erősítsem a kapcsolatomat Istennel, az Ő akaratába járjak, és mielőbb betöltsem a felkenetéshez szükséges dolgokat.
Csak utána kérnék kijelentést tőle.
4+
2-3 felkent ember= Istennel személyes, napi kapcsolatban álló, Őt szolgáló(még akkor is ha estleg világi állása is van az illetőnek) embert jelent.
De ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor Presbiterek is lehetnek.
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz a lenéző kommentekkel. Ez az ember nekem is válaszolt az előző kérdésemre ugyan ilyen lenéző stílusban, mintha mindent tudna rólam. Nem tudom miert szereté Isten szerepét betölteni ezzel a viselkedéssel, de nem szeretnék találgatni. Ellenben vele, nekem nem szándékom ítélkezni masok hiterol.
Amit szeretnél az egy csodálatos dolog. Az Úr mindig örül annak, ha valaki ilyen küldetést valaszt maganak életcélul és abban is biztos vagyok, hogy Ő terelt téged erre az útra.
Az elso hozzászóló jól leírt mindent.
Isten áldását kívánom hozza!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!