Imádkozzak érte? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha nem vagy vallásos és nem tudsz segíteni ne kommentej! Kb. fél éve megismerkedtem egy sátánistával. Viszont annak ellenére hogy keresztény vagyok, nem tartottam a távolságot. Kötődni kezdtem hozzá. Persze végig kitrtottam a saját hitem mellett, tiszteletben tartva az övét. Megkért,,hogy ne imádkozzak érte, mert azzal ártok neki. Így nem tettem.
Viszont pár hete nagyon átvágott. Iszonyúan megbántott
Napokig testi tünetei voltak a banatomnak.
Most megbékéltem és túltettem magam rajta.
És a kérdésem hogy imádkozzak e érte? Nem azért mert ártani akarok neki, hanem mert ezzel szerintem inkább segíthetek.
2018. aug. 25. 16:39
31/33 anonim válasza:
51%-os húzd már le magad. Melyik bolygóról jöttél,talán hozzád egyenesen a Mennyből szól le Isten,vagy kinek képzeled te magad? Fogadok hites vagy,azok szirénáznak boldog-boldogtalannak,hogy ha nem kezd el betűket halmozni egymás után,de úgy,hogy értelmes szó ne jöjjön ki belőle és nem vágódik hanyatt,mikor rákiabál a félnótás vezető,hogy "térj meg",vagy esetünkben nincs röntgenszeme és nem ismeri tökéletesen minden ember gondolatát,akkor az csak hitetlen kutya lehet,mert ti mindent tudtok,mert ti annyira szellemiek vagytok. Na akkor hajrá,rólam mit tudsz,mesélj egy kicsit! Gondolom Isten rólam is beszél neked,nem?
32/33 anonim válasza:
Én is sátánista vagyok. Hidd el semmi hatása nem lesz.
33/33 anonim válasza:
Nem imádkoznék semmiképp főleg ha még is kért rá. Ezt tartsd tiszteletben az ő sorsa ha ő így döntött akkor add meg neki a lehetőséget neki hogy járja a maga utjátmégha az rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!