Imádkozzak érte? Mit tegyek?
Ha nem vagy vallásos és nem tudsz segíteni ne kommentej! Kb. fél éve megismerkedtem egy sátánistával. Viszont annak ellenére hogy keresztény vagyok, nem tartottam a távolságot. Kötődni kezdtem hozzá. Persze végig kitrtottam a saját hitem mellett, tiszteletben tartva az övét. Megkért,,hogy ne imádkozzak érte, mert azzal ártok neki. Így nem tettem.
Viszont pár hete nagyon átvágott. Iszonyúan megbántott
Napokig testi tünetei voltak a banatomnak.
Most megbékéltem és túltettem magam rajta.
És a kérdésem hogy imádkozzak e érte? Nem azért mert ártani akarok neki, hanem mert ezzel szerintem inkább segíthetek.
Isten nem ember, nem becsapható!
Ezt vésd fel magadnak nagy hatalmas piros betükkel és egy életre jegyezd meg.
9
Sőt, Isten érti is az emberi nyelveket, a mai magyart is, nem csak ezt a középkorias, nyakatekert értelmetlen baromságot, amivel telehinted a gyakorit.
Nem vagy kevésbé vallásos, ha a jelenkori nyelvet beszéled. Csak szenteskedő.
Ja, és nem, az nem a "biblia nyelve". Az a középkori fordítás középkori nyelve. Ha ma fordítanák, mai nyelvezet lenne. Szívesen.
Kérdező, imádkozz, ha téged ez megnyugtat.
10
Pásztor nem arat. Aratni növényt lehet, a pásztor meg birkákat terelget.
51%, te valami nagyon elborult fanatikus lehetsz.
Kérdező, ő megkért valami. Nem kell felelősséget vállanod érte, felejtsd el, és éljetek mindketten úgy, ahogy szeretnétek.
13
Mt 9,38
Kérjétek azért az aratásnak Urát, hogy küldjön munkásokat az ő aratásába.
Szerinted? Ki az aratás Ura? Valaki? vagy Isten?
Mt 13,39
Az ellenség pedig, a ki a konkolyt vetette, az ördög; az aratás pedig a világ vége; az aratók pedig az angyalok.
Ki az aratás Ura? Isten
15
Agyhalott katyvasz.
Pásztor birkát terel, aratni pedig növényt lehet, hiba irtál mást korábban, hogy a pásztor arat. Az fogalmilag kizárt, aranyom.
Kérdező, csak egyre kérlek: soha ne hallgass az 51%-oshoz hasonló farizeus, szenteskedő, szektás fanatikusokra!
Ha van Isten, ő utálja ezeket a legjobban.
Te pedig azért imádkozz, hogy tudd elfogadni a másik ember döntését és kívánságát, és ne akard tukmálni a magadét. Azaz alázatért.
https://www.youtube.com/watch?v=-wzjQxrJENM
Szerinted ha ők kimennének terepre, fegyverzet nélkül mi lenne velük?
nem olvastam a válaszokat - szerintem próbáld elengedni és a saját lelki tudati tisztaságodért tenni- imával, esetleg egy lelki segítővel.Sajnos bezúgtál és elveszítetted a fejed- van ez így másoknál ám.
"Megkért,hogy ne imádkozzak érte, mert azzal ártok neki. Így nem tettem."
Ez gyönyörű! A rohadt dög sátánnak egy módon lehet ártani: az imával. Ezt a sátánista tudta, megvédte ördög-atyját! Sírok a gyönyörűségtől.
Azért ne imádkozz most "érte", mert az megnehezíti hogy elengedd ezt a rossz kapcsolatot. Neki te nem tudsz segíteni- de egy felnőtt igazából csak akkor változik ha akar. Engedd el az ő útjára. És nyugodj meg, tisztulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!