Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkozzak érte? Mit tegyek?

Imádkozzak érte? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha nem vagy vallásos és nem tudsz segíteni ne kommentej! Kb. fél éve megismerkedtem egy sátánistával. Viszont annak ellenére hogy keresztény vagyok, nem tartottam a távolságot. Kötődni kezdtem hozzá. Persze végig kitrtottam a saját hitem mellett, tiszteletben tartva az övét. Megkért,,hogy ne imádkozzak érte, mert azzal ártok neki. Így nem tettem.

Viszont pár hete nagyon átvágott. Iszonyúan megbántott

Napokig testi tünetei voltak a banatomnak.

Most megbékéltem és túltettem magam rajta.

És a kérdésem hogy imádkozzak e érte? Nem azért mert ártani akarok neki, hanem mert ezzel szerintem inkább segíthetek.

2018. aug. 25. 16:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%

Isten nem ember, nem becsapható!

Ezt vésd fel magadnak nagy hatalmas piros betükkel és egy életre jegyezd meg.

2018. aug. 25. 17:05
 12/33 anonim ***** válasza:
47%

9

Sőt, Isten érti is az emberi nyelveket, a mai magyart is, nem csak ezt a középkorias, nyakatekert értelmetlen baromságot, amivel telehinted a gyakorit.

Nem vagy kevésbé vallásos, ha a jelenkori nyelvet beszéled. Csak szenteskedő.

Ja, és nem, az nem a "biblia nyelve". Az a középkori fordítás középkori nyelve. Ha ma fordítanák, mai nyelvezet lenne. Szívesen.

Kérdező, imádkozz, ha téged ez megnyugtat.

2018. aug. 25. 17:06
 13/33 anonim ***** válasza:
42%

10

Pásztor nem arat. Aratni növényt lehet, a pásztor meg birkákat terelget.

2018. aug. 25. 17:06
 14/33 anonim ***** válasza:
72%

51%, te valami nagyon elborult fanatikus lehetsz.

Kérdező, ő megkért valami. Nem kell felelősséget vállanod érte, felejtsd el, és éljetek mindketten úgy, ahogy szeretnétek.

2018. aug. 25. 17:07
 15/33 anonim ***** válasza:
9%

13

Mt 9,38

Kérjétek azért az aratásnak Urát, hogy küldjön munkásokat az ő aratásába.

Szerinted? Ki az aratás Ura? Valaki? vagy Isten?

Mt 13,39

Az ellenség pedig, a ki a konkolyt vetette, az ördög; az aratás pedig a világ vége; az aratók pedig az angyalok.

Ki az aratás Ura? Isten

2018. aug. 25. 17:10
 16/33 anonim ***** válasza:
22%
Szóval szerintem kérdező, önmagadért próbálj meg imádkozni, illetve kérd Isten, küldjön az életedben vele szövetségben álló szolgálókat, akik segítenek neked eljutni a vele való szövetségkötéshez, hogy élő kapcsolatod legyen Istennel, és ne a csenddel, ahol semmi nem mozdul.
2018. aug. 25. 17:18
 17/33 anonim ***** válasza:
45%

15

Agyhalott katyvasz.

Pásztor birkát terel, aratni pedig növényt lehet, hiba irtál mást korábban, hogy a pásztor arat. Az fogalmilag kizárt, aranyom.

2018. aug. 25. 17:19
 18/33 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, csak egyre kérlek: soha ne hallgass az 51%-oshoz hasonló farizeus, szenteskedő, szektás fanatikusokra!

Ha van Isten, ő utálja ezeket a legjobban.

Te pedig azért imádkozz, hogy tudd elfogadni a másik ember döntését és kívánságát, és ne akard tukmálni a magadét. Azaz alázatért.

2018. aug. 25. 17:21
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=-wzjQxrJENM

Szerinted ha ők kimennének terepre, fegyverzet nélkül mi lenne velük?

2018. aug. 25. 17:23
 20/33 anonim ***** válasza:
60%

nem olvastam a válaszokat - szerintem próbáld elengedni és a saját lelki tudati tisztaságodért tenni- imával, esetleg egy lelki segítővel.Sajnos bezúgtál és elveszítetted a fejed- van ez így másoknál ám.

"Megkért,hogy ne imádkozzak érte, mert azzal ártok neki. Így nem tettem."

Ez gyönyörű! A rohadt dög sátánnak egy módon lehet ártani: az imával. Ezt a sátánista tudta, megvédte ördög-atyját! Sírok a gyönyörűségtől.

Azért ne imádkozz most "érte", mert az megnehezíti hogy elengedd ezt a rossz kapcsolatot. Neki te nem tudsz segíteni- de egy felnőtt igazából csak akkor változik ha akar. Engedd el az ő útjára. És nyugodj meg, tisztulj meg.

2018. aug. 25. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!