Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha sokáig nem történik semmi...

Ha sokáig nem történik semmi köztem meg egy férfi között, akkor Isten mit várna tőlem, hogy tegyek érte valamit vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Évek óta szeretem, és évek óta csak meesziről nézem azt, hogy hol ezzel, hol azzal a nővel van. Ma mondta a templomban a pap, hogy gondolkoztunk el azon, hogy a héten mi történik velünk és mi lehet Istennek a célja ezzel?

Először láttam a csajt, akivel van a templomból kijönni, most megy ahogy mentem fagyizni láttam a pasi autóját a csaj háza előtt.

Mi lehet Isten célja ezzel, hogy felnyissa a szemem, hogy tényleg nem vagyok elég jó a pasinak vagy az, hogy lépjek végre valamit?

2018. ápr. 22. 16:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a pasinak kell lepnie,ha akar valamit.
2018. ápr. 22. 16:44
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen, de mióta barátnője van, nem is látott sehol. Azt jelenti, hogy pár utcával arrébb lakik, de nem lát, mert nem járok el sehova. Van egy bár, ahova az összes fiatal eljár, életemben nem voltam ott. Egyrészt elhiszem, hogy van valakije, mert miért várna évekig valakire, akiről azt se tudja, hogy még él-e vagy sem.
2018. ápr. 22. 16:54
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Isten tesz rá, hogy mit adsz elő szexuális nyomorodban!
2018. ápr. 22. 17:00
 4/23 anonim ***** válasza:

Sok lehetoseged nincs.Ha neha o is ott van a barban,akkor mindenkepp el kell menned neked is oda,hogy lasson teged.

Kulonben meg hogyan?

Te hogyan szeretnel lepni?

2018. ápr. 22. 17:19
 5/23 A kérdező kommentje:
Csak így. Viszont így, ahogy elgondolkoztam rajta, mindig az volt velem a baj, hogy nem bíztam magamban, nem jártam el sehova és vártam a csodát. És lehet, hogy az a baj, hogy ilyen vagyok és nem változtam és erre van szükség.
2018. ápr. 22. 17:32
 6/23 anonim ***** válasza:
77%

"Csak igy" azt ugy ertetted,hogy csak a templomban lathat meg teged?

Az viszont nem jo,hogy van baratnoje,addig nem szabad lepned,igy Isten sem orulne neki.

En is olyan vagyok,mint te,hogy varom a csodat,amig eljon az igazi.

Ha mar nincs baratnoje a pasinak,akkor annyit tehetsz,hogy a kozelebe ferkozol a templomban...kozel ulsz hozza vagy ilyesmi,szerintem az aranyos.De ne abrandozzal rola,amig baratnoje van,en mar megjartam az ilyet s nagyon fajt,hogy baratnojevel maradt.

2018. ápr. 22. 17:54
 7/23 A kérdező kommentje:

Annyiszor megtörtént már, hogy az illető, akit szerettem mással volt. Mindnek ugyanaz lett a vége, beleszerettem reménytelenül másba, az illető nem érdekelt többé, majd szétment a párjával.

A legjobban az fáj, hogy régebben voltam valami templomi rendezvényre segíteni, ahol ő is ott volt, és kicsit bénán, de mintha közeledett volna, sokszor rám is köszönt. Ez a múlt, nem köt oda már semmi, de megijedtem, hogy végre szerethet valaki, akit én is szeretek. Utólag rájöttem, hogy nagy hiba volt, de nem tudok változtatni a múlton.

2018. ápr. 22. 18:45
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Mindegy, milyen vallású vagy, hidd el, egy vallás Istene sem foglalkozik bugyiügyekkel!
2018. ápr. 22. 18:49
 9/23 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz mast,mint varsz.

Lehet,hogy nem is o az igazi.

En is tevedtem mar,hogy azt hittem Isten kuldte nekem s kozben nem.

Gondolom fiatalabb vagy,mint en.En 33,de meg igy is turelmesen varok.

Legy turelmes :)

S meglatod Isten kirendeli neked Ot vagy akit neked szan.

A legjobbakat kivanom neked!!!!!!!

2018. ápr. 22. 19:03
 10/23 anonim ***** válasza:
20%

Tudod, egyenjogúság van.

Ez azt jelenti, hogy ha szeretnél valamit, akkor NEKED kell megmozdulnod, és tenni érte. Isten is ezt várja tőled.

2018. ápr. 22. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!