Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire szereted a keresztény...

Mennyire szereted a kereszténységet?

Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 09:16
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
43%
Kereszténynek lenni nagyon jó.Ajánlom mindenkinek hogy keresztelkedjen meg és kövesse Isten igéjét
2018. aug. 22. 09:28
 2/45 A kérdező kommentje:

Én viszont veled ellentétben nem ajánlom senkinek.

:D

De kösz a választ. 😂

2018. aug. 22. 09:32
 3/45 anonim ***** válasza:
47%
Én nem vagyok vallásos, de tény hogy a keresztény kultúra az európai kultúrának az alapja. Keresztény kultúra nélkül sem európai, sem magyar kultúra nem létezne.
2018. aug. 22. 09:36
 4/45 anonim ***** válasza:
53%
Mennyire szeretem..? Furcsa megfogalmazás. A kereszténység meghatározza az életemet, úgy mint hogy magyar vagyok, vagy úgy mint hogy nő vagyok. Természetesen örülök, hogy keresztény vagyok, mert nagyon jó Jézus barátságában, szeretetében élni.
2018. aug. 22. 09:39
 5/45 anonim ***** válasza:
48%

Elég problémás vallás, de ha arra gondolok, hogy vannak nála problémásabbak is... nehéz megmondani.

Nagyon sok haszna volt, és nagyon sok kárt okozott az évezredek alatt.

MA viszont már sokkal több kárt okoz, mint amennyi haszna van!

2018. aug. 22. 09:45
 6/45 anonim válasza:
56%
#1 vagyok.A #4 szépen fogalmazotz
2018. aug. 22. 09:46
 7/45 A kérdező kommentje:

Egyetértek az 5-össel.

Nekem csak kárt okozott, és nagyon örülök, hogy leráztam a kereszténység terhét magamról.

2018. aug. 22. 09:59
 8/45 anonim válasza:
88%
Negkerdezhetem, mi kart okozott?
2018. aug. 22. 10:04
 9/45 A kérdező kommentje:

Erről felesleges beszélni utolsó.

Amikor keresztény voltam, akkor ugy viszonyultam a kitértekhez, ahogyan most a keresztények viszonyulnak hozzám:

Nem tértél meg valójában, nem olvastad a Bibliát eleget, nem jó felekezetben voltál, bezzeg ha hozzánk jönnél, stb...

Keresztényként én is ilyeneket gondoltam kitértekről, szal nagyon jól tudom, hogy én írhatnék akármit, felesleges lenne.

Maradjunk annyiban, hogy boldog vagyok, amiért otthagytam a kereszténységet. Ezt a döntést már hamarabb meg kellett volna hoznom.😁

2018. aug. 22. 10:13
 10/45 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy látom, önigazolást keresel. Biztos, hogy annyira magabiztos és boldog vagy? :))
2018. aug. 22. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!