Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nehéz helyzetben vagyok. Hova...

Rozmarimg kérdése:

Nehéz helyzetben vagyok. Hova fordulhatnék?

Figyelt kérdés
Azért itt raktam ki a kérdést,mert talán együttérzéssel viseltettek,valamint én magam is vallásos ember vagyok.El kell hagynom a családomat akik:a volt férjem, a 4 naqy gyerekem és nekem van 3 kicsi lányom, akiket vihetek magammal,de nyilván ehhez én is ragaszkodok.A legkisebb 1 éves, ha lehet, még nem mennék el mellőle dolgozni, ha nem muszáj.Egyébként szívesen dolgoznék valahol, háztartásban, kertben,csinálnám beteg,öreg ember gondozását.Mert pénzem csak a gyerekek után járó összeg van.Namármost, az a helyzet, hogy leginkább nem valami albérletet szeretnék, mert jó lenne valaki emberi lény a közelemben, a társaság és egymás megsegítése céljából.Legjobban családra vagy ilyesmire van szükségem.mert nekem az nincs, se szüleim. se tesóm. A férfi munkák minden igyekezetem ellenére nem nagyon mennek, de legjobban az egyedüllét aggaszt.Társat nem fogok találni, mert ronda vagyok. Utánajárási lehetőségeim korlátozottak.internetet csak éjjel használhatok, amíg a többiek alszanak és telefont nem tarthatok.Köszi mindenkinek, aki elolvasta és kérlek,írjatok javaslatokat.

2018. aug. 11. 23:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
mi az h telefont nem tarthatsz? apáca zárdában vagy vagy hol?
2018. aug. 11. 23:53
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Biztos nazarénus szokások...

Kössél valakivel gondozásit vagy eltartásit cserébe ottlakással,ahova viheted a gyerekeket is.

Válási papírok rendben vannak?Gyerekelhelyezés?

2018. aug. 12. 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
A gyámhivatalt az ilyesféle problémákra találták ki.
2018. aug. 12. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó a gyámhivatal se segít mindenhol,ahol kellene...

Ne fordulj hozzájuk kérdező,se a gyerekjólétihez!

Hidd el nekem van elég sok ismerősöm,akik már megjárták ezt az utat az anyaotthonnal együtt és ebből nehezen jutnál ki a gyerekekkel.. :(

2018. aug. 12. 16:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

együtt érzéssel vagyunk feléd. Hogy jutottál ebbe a helyzetbe, hogy el kell hagynod a családod? És hogy-hogy ilyen sok szabály között élsz? A válaszaid fényében tudunk hasznos tanácsokat adni.

2018. aug. 12. 19:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Csak engem akar elküldeni, de nyilván viszem a gyerekeket is. Ő egy kegyetlen ember lett. Rengeteget imádkoztam, mindent megpróbáltam, de vége. Nem ver meg ugyan, de ordibál és összetöri a berendezést.Pszihopata lett, mint az ő apja is. Ő rendszeresen veri a feleségét és néhányszor eltörte a csontját is már.Volt belőle rendőrségi ügy, csak pénzbírságot kapott az öreg. Telefon nem vallási okokból nincs, hanem a férjem kezeli a pénzügyeket, énnekem évek óta kezemben se volt pénz.Megmenteném ezt a 3 kislányt,hogy békességben nőjenek fel.És nekem már nincs kötelességem vele szemben, mert megcsal engem.Nem lesz probléma, elmenetelemet alig várja.Ha valaki szeretne, imádkozhat értem .Köszi mindenkinek
2018. aug. 12. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Amit kapsz pénzt mostmár ne add neki oda,inkább költözzetek el a gyerekekkel belőle,azt rájuk kapod nem veheti el tőled ha a te neveden lévő számlára,vagy postán kézbe kapod,ami a te nevedre szól.Ez már bűncselekmény amit ő művel.Az a baj,hogy régebben se volt normális az ilyen,csak takargatta az énjét,hogy be tudjon hálózni,mint áldozatot. :(

A gyerekelhelyezést mindenképpen wl kell indítanod hogy legyen papírod hogy nálad vannak a gyerekek,így nem viheti el joggal.Ha elviszi,miután neked ítélték a gyerekeket,akkor emberrablás miatt megy a rendőrségre a dutyiba vagy kihallgatásra.Az a lényeg,hogy ne mondj neki semmit!Vegyél egy nagyon olcsó telefont és ha olyan van hívj rendőrt,de el ne mondd neki.Ne félj tőle,mert annál jobban fogja csinálni.

A gyerekekkel mindenképpen beszéld meg,hogy ők mit éreznek,a helyzetet is az ő korukhoz mérten mondd el nekik,így tudják hogy jobban számíthatnak rád.

2018. aug. 12. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
A gyakis válaszadáson és az imádkozáson kívül tehetünk-e érted valamit?
2018. aug. 13. 05:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt mondod, vallásos vagy. A hittestvéreid a gyülekezetben nem segítenének? Tudják, milyen helyzetben vagy? Nálunk a gyülekezet felkarolja az ilyeneket.
2018. aug. 13. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
2018. aug. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!