A dianetika (szcientológia ága) működik vagy kamu?
A feltalálója nem egy tudós, orvos vagy pszichológus volt, hanem sci-fi író. Szerinted mennyire működhet? Természetesen kamu.
Egyébként nem kell hozzá saját tapasztalat, home szereket se szedtem sose, de tudom, hogy a desztilált víz nem gyógyít semmit.
Kamu.
Maga az író is sci-finek írta, pénzlehúzási szándékkal.
Másfelől hallgattam egyetemen pszichológiát, és a szakszavakat is rosszul használja.
Harmadszor teli van önellentmondással, saját állítása szerint is teszteletlen hazugság a könyv.
Akkor miről beszélünk.
De ha te eldöntötted hogy Xenu vulkánokba dobált űrlényeket DC-8-asokról, és hidrogénbombákat dobált rájuk, akkor meg minek kérdezel.
Én úgy tudom, hallottam, hogy belevették a hindu, buddhista tanokat is. De hogy melyiket, meg mennyire, azt már nem tudom. Ettől tűnhet hitelesnek, de csak bemocskolják ezeket a hiteles tanításokat, utakat!
Akkor legalább miért nem hiteles dolgot akarsz elfogadni?
Mi a vonzó a szcientológiában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!