Mitől függ, hogy Isten segít-e, ha imádságban kértük a segítségét?
Igazából kizárólag Isten akaratától hogy később segít-e, később segít, vagy nemet mond...
Érdemes megfigyelni egyébként hogy Jézus is úgy tanította imádkozni az embereket hogy "legyen meg a TE akartod (=Isten akarata)", nem pedig hogy "legyen meg az én akaratom"...
Múlt héten én is kiírtam egy hasonló kérdést és kaptam néhány kioktató választ, azzal is cádolta az egyik hozzászóló,hogy ezotériával foglalkozom...de a negatív hozzászólások mellett szerencsére pozitivakat is kaptam.
Hittel és kitaróan kérd Istentől az adott dolgot és mindig tedd hozzá: Legyen meg a te akaratod!Ő mindig valamilyen formában válaszol, ha nem is mindig azt adja amit kérünk.
Mint mondtam, mielőtta cenzúra eltűntette:
elsősorban attól, létezik-e.
Mivel nem létezik, sosem segít.
Btw, tudományosan igazolt tény, hogy az imádkozás nemsegít.
"Mivel nem létezik, sosem segít. Btw, tudományosan igazolt tény, hogy az imádkozás nemsegít."
Szerintem az automatikus hülyeségmérő törölte. A tudomány bizonyította, mi?
Még az istenellenes wikipédia is tudja:
"Mivel a természettudományok eleve kizárják a természetfölöttit mint magyarázó okot, így természetesen soha nem bukkanhatnak semmi olyasmire, ami természetfölöttire utalna. Ez nem jelenti azt, hogy ilyesmi nem létezhet."
De persze igazolt tény, hogyne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!