Keresztény fiúk! Bejönnek nektek a molett lányok? Illetve mi alapján szerettek meg egy lányt?
Az a baj, hogy az ilyen melléknevek, mint a duci meg a molett a gyiken 5től 50kg-ig bármi lehet... A kérdező meg nyilván nem attól fél, hogy majd a 2-3 kg felesleg miatt nem fog nekik tetszeni...
Ps.: erősen kétlem, hogy csupán 2-3 kg felesleggel az ember molettnek számít.
Hali!
Én egy keresztény (azon belül katolikus) fiúnak vallom magam, habár mostanában sajna nem gyakorlom a hitem. :/
De attól függetlenül még hiszek Istenben, az ő teremtő erejében, stb., de egyszerűen most a kamaszkor közepén lustább vagyok valamiért ilyen téren.
A lényegre térve a molett lányok akkor jönnek be, ha nincsenek vészesen elhízva, van egy szép alakjuk, "van mit fogni rajtuk" úgymond.
Egy lányban belsőre azt szeretem, ha közvetlen velem szemben, kedves, okos, de azért tud rossz is lenni. :D
Külsőt nézve nem vagyok nagyon válogatós, legyen egy szép mosolya, arca és hát persze szép, gömbölyű mellei (méret nekem nem számít) és csinos, formás feneke.
16 éves fiú vagyok. :)
Nekem semmilyen lakattal nincs bajom. Inkább, ha külsőségekről van szó a szép arc a döntő szempont.
Ami bánt az inkább az, hogy nem sok hívő református lányt ismerek.
Én egy lányt igazán a jelleme és a hite alapján szeretnék még.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!