Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos vagy? Boldogabb vagy...

Vallásos vagy? Boldogabb vagy azóta?

Figyelt kérdés
Mióta vagy vallásos? milyen vallást követsz? Boldogabb vagy azóta? Hány éves vagy most?
2018. júl. 21. 16:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

"Viszont -állítólag- a pokolban sokkal jobb a társaság..."

A pokolban a sátán van, és puszta szenvedés az egész ottlét! Azok a "rosszfiúk" hiszek azt, hogy a pokolban jó a társaság, akik azt hiszik, hogy a pokolban az megy, ami itt a földi kocsmákban.

2018. júl. 21. 18:14
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
Nem létezik menny, a pokol pedig a földi élet. Ezen nincs mit vitatni.
2018. júl. 21. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

Szia. 18 éves vagyok, római katolikus keresztény, kiskorom ota az vagyok, nem tudnék elni a hitem nélkül, nekem ez ad erőt, Jezus aki megvigasztal még ha én nem is hagyom mert esendo vagyok.

En teljes szívből tudom azokat sajnalni akik nem hisznek ebben a csodában, akik elzárják maguktól Istent, én nem tudnék ugy elni hogy semmi hitből fakadó ertekrendszerem nincs.

Ma sok kortársam ilyen csak az elvezeteknek élnek, nem erdekli oket semmi, sokszor en magam is elszomorodok hogy hova jutott ez a világ.

2018. júl. 21. 18:20
 14/22 anonim válasza:
83%
Nem kell hívőnek lenni, ahhoz, hogy valakinek legyen értékrendje.
2018. júl. 21. 18:45
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

csak pár éve kerültem közelebb Istenhez, rengeteg rosszat ledobtam magamról, boldogabbnak érzem magamat, de nem gondolom hogy ebbe a vallás beleszól. Egyszerűen más életvitelem mint előtte.

26f, protestáns

2018. júl. 21. 19:13
 16/22 anonim ***** válasza:
27%

Meister Eckhart nevű felhasználó válasza:

A legnagyobb boldogság tudni Istent.

*

(Lehet, hogy Isten számára a legnagyobb boldogság, az embert szeretni.)

2018. júl. 21. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés gondolom azoknak szól, akik vallásosak lettek úgy hogy korábban nem voltak vallásosak, máskülönben nem tudnád megválaszolni azt a kérdést hogy boldogabb vagy-e AZÓTA.

"Mióta vagy vallásos?"

Érdekes kérdés... Mindig is vallásos voltam, de 19 éves koromig nem tudtam volna elmondani hogy mi a keresztyénség, csak csináltam a "kötelező" dolgokat. De 19 éves korom óta vagyok úgy vallásos hogy tudom is hogy miben hiszek.

"milyen vallást követsz?"

Keresztyén (református)

"Boldogabb vagy azóta?"

Igen. Nem azt mondom hogy minden nap boldogan kelek és boldogan fekszem, de van mire támaszkodnom.

"Hány éves vagy most?"

23

2018. júl. 21. 20:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes.

Azért lenulláztak, mert válaszoltam egy kérdésre.

Míg mindenki más, kapott valamilyen "elismerést" pedig Ők ugyan azt írták a saját hitükről amiben vannak.

Lám, lám...

2018. júl. 21. 20:41
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Máté 5:10 Boldogok, akiket Isten igazsága miatt üldöznek, mert övék a mennyek királysága.

Máté 5:11 Boldogok vagytok, amikor az emberek miattam megsértenek titeket, üldöznek, és mindenféle gonoszságot hazudnak rólatok.

Máté 5:12 Legyetek boldogok és örüljetek, mert hatalmas jutalom vár rátok a Mennyben! Hiszen így üldözték az előttetek élő prófétákat is.

Kedves Opendoor. Mit gondolsz mennyire stabil a hited, ha egy internetes forumon, ahol mások egyetnemértésüket jelzik feléd, te máris szóvá teszed? Mit gondolsz, a hited, hogyan tartana ki, ha valaki előtted mészárolná le a családodat, és neki meg kellene bocsájtanod?

Látod kedves Jehova tanúja. Ilyenkor derül ki, valójában milyen képmutató, és felszines az a kifelé mutatott látszólagos békesség, és nyugalom, amit próbáltok közvetíteni. Mennyire állhat a szervezeted az igazságban, ha olyan emberekből áll, mint te?

2018. júl. 21. 20:52
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 ha ez ilyen sokat jelent neked, akkor írd meg hogy melyik hozzászólásról van szó és nyomok rá egy zöld kezet... :D
2018. júl. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!