Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos vagy? Boldogabb vagy...

Vallásos vagy? Boldogabb vagy azóta?

Figyelt kérdés
Mióta vagy vallásos? milyen vallást követsz? Boldogabb vagy azóta? Hány éves vagy most?
2018. júl. 21. 16:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%
Ateizmus a nyerő.
2018. júl. 21. 16:50
 2/22 anonim ***** válasza:
Hát ez a kérdés nagyon nem a családi kapcsolatok rovatba való.
2018. júl. 21. 16:50
 3/22 anonim ***** válasza:
35%
Sose voltam vallásos a gyerekeim se. Sokkal boldogabbak vagyunk. A korom: Nem mai csirke vagyok. :D
2018. júl. 21. 16:52
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
Én boldogabb vagyok
2018. júl. 21. 16:53
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vallásos, soha nem is voltam. Meg vagyok keresztelve, de csak a nagymamám miatt. Soha sem neveltek a vallásra. A nagymamám próbálkozott, de ignoráltam szegényt.

Nem vonz egyik vallás sem, de azt érzem, hogy mostanában inkább negatív dolog az életemben az, hogy nem hiszek semmiben sem. Nem érzem, hogy bármilyen célja lenne a létezésemnek, nem hiszek benne hogy bármi megvédene a világ zordságától. Szoktam emiatt úgy érezni, hogy csak tengek-lengek itt céltalanul, egyedül érzem magam a világban.

Egy vallás biztos eltűntetné belőlem ezeket az érzéseket. De soha nem leszek vallásos, amíg mind ellenkezik a logikusan megmagyarázható világnézetemmel. 19L

2018. júl. 21. 16:55
 6/22 anonim ***** válasza:

Vallásos sose leszek, viszont hívő vagyok, kb 3-4 éve.

Protestáns vagyok (golgota)

Igen, most már bátran tudom mondani, hogy van egy stabilan pozitív érzelmi világom.

23/F

2018. júl. 21. 17:01
 7/22 anonim ***** válasza:
31%

A keresztény valláson gondolkozom, de még nem tudtam dönteni.

Azt ígérik, hogy ha jól viselem magam, akkor a mennyországba kerülök.

Viszont -állítólag- a pokolban sokkal jobb a társaság...

:)

2018. júl. 21. 17:03
 8/22 anonim válasza:
38%

Nem. És boldog vagyok így.

24 vagyok, nő

2018. júl. 21. 17:06
 9/22 anonim ***** válasza:
39%

Keresztény életet élő vagyok.

Egész fiatal korom óta szerettem volna Istennek tetsző életet élni, de nem kaptam ilyen irányú nevelést, csak az emberi hagyomány alapján, belekereszteltek a református vallásba.

húszon éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni Isten szavával, és az Izraelitákat vettem alapul.

A biblia Istenének, Jehovának végzek szolgálatot, illetve a Fia Jézus oktatása szerint igyekszem élni az életem.

Határozottan boldog vagyok, hiszen a boldog Istent szolgálom, és tudom, hogy mit veszíthetek ha nem tenném.

Már megettem a kenyerem felét....

2018. júl. 21. 17:48
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vallásos.
2018. júl. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!