Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerek mélyen vallásos...

Ismerek mélyen vallásos családot? Milyenek?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 21:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom. Ismersz? :D
2018. júl. 1. 21:52
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
ez költői kérdés??
2018. júl. 1. 21:52
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Két kezük van, és két lábuk. a kezük végén ilyen kinövésük van, ujjaknak nevezik.

Van fejük, meg szaporítószerveik.

Bizonyos időközönként táplálékot visznek be a szervezetükbe az életben maradás érdekében.

szükségük van ezen kívül oxigénre, és folyadékra.

Ja és hisznek Isten létezésében.

Furi nem?

2018. júl. 1. 21:53
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Egyetlen (akár vallásos, akár nem) családon belül is mindenki másmilyen, nem? Akkor most mit vársz? Nem lehet általánosítani.
2018. júl. 1. 21:57
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, mélyen vallásos vagyok.

Milyen? Nos, nő, 24 éves, pillanatnyilag kisbabás anyuka. Nincs rajtam semmi különös, ugyanolyan vagyok, mint bárki. A gyerekem is ugyanolyan, mint bármelyik baba.

Csak épp szoktam imádkozni, amikor lehet, misére járok, olvasok a Bibliámból, de semmivel nem vagyok több vagy kevesebb a szomszédtól. Csak más.

2018. júl. 1. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Igen. Barátom unokatestvére és a családja. Mindig olyan megjatszottan laza a nő, meg ő nagyon jóó, vallásos...aztán mindig sikerül sunyin beszólnia nekem is. Barátom anyja sem bírja őket, mert egyszer mindenki előtt bealázott a jólelkű nő. Hogy nem tart sokra, mert barátom még nem jegyzett el. A férje normális.

Van lelkész rokon ő viszont normális.

2018. júl. 1. 22:05
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet általánosságban írni erről. Olyan családot is ismerek, ahol az apa református lelkész, és veri a feleségét meg a gyerekeit. Meg olyat is, akik teljesen normálisak, csak templba járnak vasárnap.
2018. júl. 1. 22:09
 8/16 Metionin ***** válasza:
82%
Lelkész családot ismertem akik tök jó arcok voltak de már elköltöztek. Illetve a főbérlőm családja nagyon vallásos de nem esik erről szó amikor találkozunk, amúgy őket is csipázom. Van még 3 ismerősöm akik nagyon vallásosak de a családjukkal nem találkoztam. Egyikük említette hogy ha az anyja meglátná hogy velem barátkozik, kitagadná. A másiknak elmesélés alapján normális szülei vannak, mindig mondja hogy itt meg ott kirándult a szüleivel.
2018. júl. 1. 22:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Minél tágabb értelemben veszed azt, hogy "család", annál inkább látni fogod, hogy még azokban a családokban is, amelyek szerinted "mélyen vallásosak", vannak, akik kevésbé, esetleg egyáltalán nem.

Szerintem minden családban vannak mélyen vallásos emberek is, csak azért nem annyira egyértelmű első ránézésre, mert sok esetben - talán pont a világnézeti különbségek miatt is - sajnos megszakad a kapcsolat a vallásos meg a nem vallásos rokonok között, így a következő generációk már egyre kevésbé tudnak egymásról.

2018. júl. 1. 22:32
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Unokatesómék normálisak, nyitottak, stb.

Exem rokonai gyepes ostobák.

2018. júl. 2. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!