Ismerek mélyen vallásos családot? Milyenek?
Igen. Két kezük van, és két lábuk. a kezük végén ilyen kinövésük van, ujjaknak nevezik.
Van fejük, meg szaporítószerveik.
Bizonyos időközönként táplálékot visznek be a szervezetükbe az életben maradás érdekében.
szükségük van ezen kívül oxigénre, és folyadékra.
Ja és hisznek Isten létezésében.
Furi nem?
Kérdező, mélyen vallásos vagyok.
Milyen? Nos, nő, 24 éves, pillanatnyilag kisbabás anyuka. Nincs rajtam semmi különös, ugyanolyan vagyok, mint bárki. A gyerekem is ugyanolyan, mint bármelyik baba.
Csak épp szoktam imádkozni, amikor lehet, misére járok, olvasok a Bibliámból, de semmivel nem vagyok több vagy kevesebb a szomszédtól. Csak más.
Igen. Barátom unokatestvére és a családja. Mindig olyan megjatszottan laza a nő, meg ő nagyon jóó, vallásos...aztán mindig sikerül sunyin beszólnia nekem is. Barátom anyja sem bírja őket, mert egyszer mindenki előtt bealázott a jólelkű nő. Hogy nem tart sokra, mert barátom még nem jegyzett el. A férje normális.
Van lelkész rokon ő viszont normális.
Minél tágabb értelemben veszed azt, hogy "család", annál inkább látni fogod, hogy még azokban a családokban is, amelyek szerinted "mélyen vallásosak", vannak, akik kevésbé, esetleg egyáltalán nem.
Szerintem minden családban vannak mélyen vallásos emberek is, csak azért nem annyira egyértelmű első ránézésre, mert sok esetben - talán pont a világnézeti különbségek miatt is - sajnos megszakad a kapcsolat a vallásos meg a nem vallásos rokonok között, így a következő generációk már egyre kevésbé tudnak egymásról.
Unokatesómék normálisak, nyitottak, stb.
Exem rokonai gyepes ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!