Jehova tanúi hol tevékenykedtek közel 1900 évig, mielőtt megalakult a Biblia kutató társaság?
"Jézus királyi beiktatása a Biblia alapján, Sátán levettetésével kezdődik. Ami az égben örömre ad okot, de a földön megkezdődnek a világméretű jaj kiáltások sorozata.
Ez 1914-ben történt. Amit már tudunk."
Az Úr Jézus először 1914 körül jött el?:)
János
12,30 Felele Jézus és monda: Nem én érettem lőn e szó, hanem ti érettetek.
12,31 Most van e világ kárhoztatása; most vettetik ki e világ fejedelme:
12,32 És én, ha felemeltetem e [rész 3,14.8,28.] földről, mindeneket magamhoz vonszok.
Ajánlom figyelmetekbe a 12.31-et. Ez nem igazán 1914-ben volt:) Ahogy megmondtam a 2. hsz-ben, jön a játék a számokkal
Azért használja ezt az erőteljes kifejezést, a jövőre vonatkozóan, mert annyira biztos, hogy megfog történni.
Ha akkor amikor a kijelentés történt, úgy volna, ahogy állítod, akkor azon időben kellett volna történnie ezeknek az eseményeknek a megvalósulása.
De a keresztények nem tapasztaltak ilyet, csak az isz. 70-ben történt Rómaiak által leigázott Jeruzsálemet.
Amiért a figyelmesek a hegyekbe menekültek. És megúszták azt ami ott történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!