Ravasz László egy mai napig meghatározó református lelkész volt (a ma Magyarországon a legtöbb ref. gyülekezetben használt liturgiát ő írta)
tudtommal korrekt, a mélyeb következtetések levonásához úgy is érdemes megnézni több fordítást, sőt ha lehet az eredetit is, szóval ha nem mész bele szavakon lovaglásba akkor mondhatjuk megbízhatónak
ha csak ilyen fordításod nyomtatva, de szeretnél 1-2 helyet megnézni akkor itt van pár fordítás magyarul(is):
Egy nagyon tiszteletreméltó társaság, akik világszerte ingyen Bibliákat osztogatnak.
2017. jún. 22. 06:39
3/15 anonim válasza:
A Gedeon társaság teljesíti be azt a próféciát, hogy a világ minden tájára eljut Isten szava. Magánemberek adományokból finanszírozzák ezt a hatalmas munkát. És ahogy írták, teljesen megbízható. Ha jól emlékszem a számra, akkor már öt millió felett van az ajándékozott Bibliák száma.
2017. jún. 22. 07:32
4/15 Vortrekker válasza:
az előzőhöz: nem milliós, hanem milliárdos nagyságrendben osztogattak már szét bibliákat
2017. jún. 22. 07:44
5/15 anonim válasza:
Köszönöm a kiigazítást! Utána olvastam és valóban, 2 MILLIÁRD felett jár a Szentírás ajándékozása. Csodálatraméltó teljesítmény!
2017. jún. 22. 07:53
6/15 anonim válasza:
Szerintem megbizható.Személy szerint használom utazások alkalmával mert kis helyen elfér.Úgy tudom mind a protestánsok, mind pedig a történelmi egyházak szivesen osztogatják.
2017. jún. 22. 12:08
7/15 anonim válasza:
Csak a protestánsok.
2017. jún. 22. 21:45
8/15 anonim válasza:
Katolikusok is, ezt katolikusként mondom nálunk a pap osztgatta a hittanosoknak meg a hiveknek is.
2017. jún. 23. 12:46
9/15 anonim válasza:
én is láttam már hogy katolikusok ilyet adtak valakinek
2017. jún. 23. 13:13
10/15 anonim válasza:
Nagyon ritka lehet, ugyan is ez a fordítás elég hiányos, számos könyv hiányzik belőle.
Persze a semminél jobb, meg lehet sok helyre csak így jut el Isten szava, de ha van választási lehetőség, akkor inkább teljes Szentírást érdemes használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!