Jehova tanúi, hogy állnak a más vallású emberekhez?
"Nagyon szeretik Jehovát, csak nem a megfelelő módon szolgálják. Tény, hogy a prédikálást ők veszik a legkomolyabban, csak sajnos nem a tiszta evangéliumot hirdetik. Én úgy gondolom, hogy a Tanúk többsége mind jóravaló, kedves, becsületes, segítőkész ember, tehát példaértékű lehet az életük, de ez sajnos kevés lesz az üdvözüléshez."
"nem a megfelelő módon szolgálják... sajnos nem a tiszta evangéliumot hirdetik...ez sajnos kevés lesz az üdvözüléshez." Semmi konkrétumot nem mondtál, szerinted csak úgy szubjektív módon kritizálni valakit üdvösségre vezet?
A legfontosabb problémát említsd meg, amire gondolsz, meglátjuk, nem-e te vagy az, aki a nem tiszta evangéliumot hirdeted? De a Bibliából érveljél, ne a hittankönyvből!
Egyszer jöttek hozzám téríteni én jóhiszeműen beengedtem őket.Leültek és 10 percig a redormátusokat szidták(nem hiszek Istenben de református gimibe jártam).Utána a katolikusokat majd miután végigmentek az összes jelentősebb valláson elmentek.Ez volt az alapozás.1 hét múlva jöttek újra ismét beengedtem őket mert ateistaként szórakoztatónak találtam hogy két bigott ember beszél a többi ugyanolyan bigott emberről.De nagyon meglepődtem mivel a második alkamat már úgy kezdték mintha már több éve tag lennék.Hoztak újságot meg mindent én persze próbáltam a szitkozódás felé terelni a témát de minden dolognál csak összenéztek és mosolyogtak.Ezért félóra után meguntam őket és megkértem hogy menjenek el.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem annyira rosszak ahogy a többi keresztény gyűlöli/lenézi őket ők is csak azt adják amit kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!