Milyen vallású az aki hisz Istenbe de Jézusba nem? 18/f
Figyelt kérdés
Érdekel ez a vallás téma és hiszek is "Isten"-be, mert biztos volt valaki aki megteremtette ezt az egész valamit, mert csak úgy bumm nem lesz semmi. De maga a vallás téma azért taszító mert a bibliában is leírták, hogy isten megteremtette a napot ami keringett a föld körül, ami ugye mai tudásunk szerint nem igaz!2018. máj. 10. 14:19
1/18 anonim válasza:
Akkor egyszerűen istenhívő vagy, nem keresztény.
Nem kell ahhoz vallásosnak lenni, hogy higgy Istenben :)
2/18 anonim válasza:
Elnézést hogy akadékoskodok de...
"mert a bibliában is leírták, hogy isten megteremtette a napot ami keringett a föld körül,"
Ilyet nem ír a Biblia. Külön elolvastam újra a teremtéstörténetet, és nem ír semmit se arról hogy mi mi körül kering.
3/18 anonim válasza:
#2 vagyok.
Szerintem kevered a Galileo és az akkori katolikus egyház összetűzését a Bibliával.
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, egy néztem a natgeo-n egy műsort a galilei-ről és a bibliáról, ott hallottam róla.
2018. máj. 10. 14:38
5/18 anonim válasza:
Én azt gondolnám, nem "vallású", hanem zavaros gondolkodású.
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy zavaros, de én nem tudok azzal a hittel élni egy életen keresztül aminek nem tudják alátámasztani az igazságát.
2018. máj. 10. 14:44
7/18 anonim válasza:
Akkor minek élnél bármilyen hittel? A hit lényege az, hogy nem tudsz valamit, csak beképzeled, ugyanez lenne az is, ha tagadnád Jézust, de valamilyen istenféleségben hinnél.
8/18 anonim válasza:
#4 Kérdező.
Na azért mondom, hogy a Biblia nem ír arról hogy mi mi körül kering...
9/18 anonim válasza:
Judeizmus de oda csak bele tudsz születni, másképp nem vesznek be.
10/18 anonim válasza:
Na remelem ezt olvassa a sok "evolucionista kereszteny".
Mivel nem hisz Jegusba, a szentirsast se fogadja el abszokut tekintelynek, hanem m3senek tartja aze elejet. Ezen gondolkodhatnanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!