Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, hogy állnak a...

Jehova tanúi, hogy állnak a más vallású emberekhez?

Figyelt kérdés
Pl. Keresztényekhez, muszlimokhoz
2018. júl. 9. 21:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Jehova tanúi senkit sem tartanak kereszténynek magukon kívül, függetlenül attól, hogy a saját szervezetük több vezető tagja is lebuktatta a tévelygéseiket.

A különbség annyi, hogy amíg a számukra nem kereszténynek tartott embereket jó hiszemű tévelygőnek tartják, addig a muszlimokat egyenesen a Sátán vezetése alatt tartónak.

2018. júl. 9. 21:34
 2/22 A kérdező kommentje:
Akkor esélyes, hogy egy muszlimmal szóba se állnak?
2018. júl. 9. 21:37
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A jehovisták meg akarnák téríteni a muszlimokat.
2018. júl. 9. 21:48
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a jehovasok Jezust is megprobalnak atteriteni ha megint lejonne kozenk. Elmagyaraznak neki, hogy o nem is isten.
2018. júl. 9. 22:46
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ahogy Jézus is tenné.
2018. júl. 9. 23:05
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

" Úgy ahogy Jézus is tenné "

Aha,Jézus is elmebetegeknek nevez embereket? Meg szerencsétlennek? Ő is gyilkosnak nevez embertömegeket,un block egy egész csoportot néhány ember múltban elkövetett bűnei miatt? Ő is leveri minden ma született emberen,akiknek köze sincs ahhoz a korhoz? Hm,akkor nem csak a jehovátok áll teljesen távol Istentől,de még a jézusotok is a valódi Jézustól.

2018. júl. 10. 08:20
 7/22 anonim ***** válasza:
26%
minek kell ennyi hazugságot összehordani.....Jehova tanúi nem utálkoznak, szeretik az embereket, azért igyekeznek elmondani nekik, hogy amíg van lehetőség változzanak meg. Minden tanú világi munkahelyen dolgozik, ahol mindenféle vallású ember megtalálható. Igyekeznek normális kapcsolatot ápolni ezekkel az emberekkel, felekezettől függetlenül. Akár muszlim, akár más egyházhoz tartozik. Nyilván nem alakulnak ki a nézet különbségek miatt nagy barátságok, de ez nem hiszem, hogy akkora probléma. Ismét egy kérdés, amivel szapulni lehet a tanúkat...gratula
2018. júl. 10. 09:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajj utolsó,ne égesd már le magad,5 perc alatt találok neked 20 utálkozó bejegyzést amit a kedves tesóid vagy épp te írtál. Sőt,hoznom se kell bizonyítékokat,mert már most ebben a kommentedben alátámasztottál mindent,amit fentebb leírtam,szóval a gratuláció téged illet.
2018. júl. 10. 09:32
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Jézus nem elmebetegeknek nevezte azokat akikkel nem értett egyet, hanem vipera fajzatoknak.

"néhány múltban elkövetett gyilkosságért"

Néhány?Hát....

De hogy lásd mit mondott Jézus:

(Máté 23:29–32) 29 Jaj nektek, írástudók és farizeusok, képmutatók! Mert építitek a próféták sírjait, és díszítitek az igazságosak emléksírjait, 30 és azt mondjátok: »Ha ősatyáink napjaiban élnénk, nem lennénk velük részesek a próféták vérében.« 31 Így tehát magatok ellen tanúskodtok, hogy fiai vagytok azoknak, akik meggyilkolták a prófétákat. 32 Nos hát, töltsétek be ősatyáitok mértékét!

2018. júl. 10. 10:41
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

"néhány múltban elkövetett gyilkosságért"

Na hé! Én nem ezt írtam,ne ferdíts,mert ez így kamu! Azt írtam,hogy néhány EMBER múltban elkövetett bűnei miatt. Nyilván nem 3-an voltak,de ahhoz a számhoz képest elenyésző,ahány embert a mai napig sároztok érte és még fogtok is a jövőben. Ahány ember "bűnhődik" érte,amióta csak léteztek és képesek vagytok összeszorítani a fogatokat és vádolgatni,már régen meghaladta a valódi elkövetők számát. Nem a gyilkosságok számát becsültem alá,legalább egy olyan helyen ne próbálj meg kiforgatni,ahol mindenki látja,hogy nem idézel pontosan.

2018. júl. 10. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!