Jehova tanúi, hogy állnak a más vallású emberekhez?
Jehova tanúi senkit sem tartanak kereszténynek magukon kívül, függetlenül attól, hogy a saját szervezetük több vezető tagja is lebuktatta a tévelygéseiket.
A különbség annyi, hogy amíg a számukra nem kereszténynek tartott embereket jó hiszemű tévelygőnek tartják, addig a muszlimokat egyenesen a Sátán vezetése alatt tartónak.
" Úgy ahogy Jézus is tenné "
Aha,Jézus is elmebetegeknek nevez embereket? Meg szerencsétlennek? Ő is gyilkosnak nevez embertömegeket,un block egy egész csoportot néhány ember múltban elkövetett bűnei miatt? Ő is leveri minden ma született emberen,akiknek köze sincs ahhoz a korhoz? Hm,akkor nem csak a jehovátok áll teljesen távol Istentől,de még a jézusotok is a valódi Jézustól.
Jézus nem elmebetegeknek nevezte azokat akikkel nem értett egyet, hanem vipera fajzatoknak.
"néhány múltban elkövetett gyilkosságért"
Néhány?Hát....
De hogy lásd mit mondott Jézus:
(Máté 23:29–32) 29 Jaj nektek, írástudók és farizeusok, képmutatók! Mert építitek a próféták sírjait, és díszítitek az igazságosak emléksírjait, 30 és azt mondjátok: »Ha ősatyáink napjaiban élnénk, nem lennénk velük részesek a próféták vérében.« 31 Így tehát magatok ellen tanúskodtok, hogy fiai vagytok azoknak, akik meggyilkolták a prófétákat. 32 Nos hát, töltsétek be ősatyáitok mértékét!
"néhány múltban elkövetett gyilkosságért"
Na hé! Én nem ezt írtam,ne ferdíts,mert ez így kamu! Azt írtam,hogy néhány EMBER múltban elkövetett bűnei miatt. Nyilván nem 3-an voltak,de ahhoz a számhoz képest elenyésző,ahány embert a mai napig sároztok érte és még fogtok is a jövőben. Ahány ember "bűnhődik" érte,amióta csak léteztek és képesek vagytok összeszorítani a fogatokat és vádolgatni,már régen meghaladta a valódi elkövetők számát. Nem a gyilkosságok számát becsültem alá,legalább egy olyan helyen ne próbálj meg kiforgatni,ahol mindenki látja,hogy nem idézel pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!