LeonScottKennedy kérdése:
Hogyan térítsük át a tudományban hívő embereket Isten oldalára?
Figyelt kérdés
Ugye tudjuk, hogy Isten az egyetlen és igazi igazság, a tudomány pedig mind hamis. Azok az emberek pedig, akik a tudományban keresik a választ, legalábbis sokan, nem hisznek Istenben. Viszont nekünk, mind istenfélő jó emberek, kötelességünk eljuttatni Isten tanait hozzájuk és megmenteni őket az elvakultságuktól és kárhozatuktól. Hogyan cselekedjünk tehát, testvéreim, hogy felnyissuk eme eltévedt lelkek szemeit, hogy meglássák Isten fényességét?2018. júl. 7. 22:37
31/36 A kérdező kommentje:
#30:
Hahaha ezzel mellé lőttél. Már egy jó ideje dolgozom.
2018. júl. 10. 14:51
32/36 anonim válasza:
#31: De attól még lehetsz umpalumpa a csokigyárból...
33/36 A kérdező kommentje:
CNC gépkezelő vagyok ;)
2018. júl. 10. 16:07
34/36 anonim válasza:
Akkor nyugodtan továbbtanulhatsz még, kivéve persze, ha az egész életedet így akarod leélni. Bár szakmán kívül pl. nyelveket is tanulhatsz, vagy programozást, akármit. ;)
35/36 A kérdező kommentje:
#34:
Angolul jól tudok és abban folyamatosan fejlődök, köszönhetően annak, hogy geek vagyok, sokat játszok, sok sorozatot és filmet nézek, mind angolul.
Nem így tervezem leélni az életemet ;)
De azért köszi a tanácsokat.
2018. júl. 11. 17:01
36/36 anonim válasza:
Ááá, trükkös gyerek vagy, újfiú!
Figyelhettem volna a többi kérdésnél.. de nem, pofával mentem a falnak...
Egy pont az ifjaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!