Hol lehet valóban hívő férfit találni párnak?
Nem erre vonatkozik a kérdés!!
Olvasd el újra! Ők nem utána tértek meg, hanem hívőnek mondják magukat, és úgy tartanak fenn kapcsolatokat nőkkel.
Gyülekezetekben, nyilván.
Hogy nem mindenki veszi komolyan a vallást, aki hívőnek mondja magát, az nem jelenti azt hogy ez mindenkire igaz.
#1 vagyok.
Kérdező, ez esetben itt vagyok, mint válasz a kérdésedre! :)
Szóval olyan férfit keresel, aki minden szabályt betart, amit a vallása eloír, tobbek kozott, hogy nem volt senkie elotted, vagy legalábbis nem volt szexuális kapcsolata....
Nagy fába vágtad a fejszédet!!!
Én hitem szerint a házassághoz nem kell pap vagy közjegyző. Ezt Bornemissza Gergő és Cecey Éva házasságát tudom példának hozni. A házassághoz annyi kell, hogy azt mondjam istennek, te vagy a felem, és te ugyan ezt. Ettől függetlenül a hölgyet olrtár elé visszeümm, ahol a közjegyzőnek és papnak is igent fogok mondani. Bár az se biztos, hogy hüséget esküdök. Valahogy csak Magyarországon szokás az esküvés, tőlünk nyugatra nem teszik.
De én akkor már le fogok feküdni vele, mert megmondtam istennek, hogy ö a felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!