Mit gondoltok a muszlimokról, iszlám vallásról? (személyes taasztalatok/anélkül)
Szerintem ezt már ezerszer lezongoráztuk, talán épp veled, hogy mit jelent az a "hazugság", amire oly gyakran szeretnek hivatkozni iszlamofób emberek. Röviden arról van szó, hogy letagadhatod, hogy muszlim vagy, ha ezért megölnének.
Nem, általánosságban nem szabad hazudni, erkölcstelen, de van olyan helyzet, amikor megengedett. Szerinted nem csúsztatás azt állítani minden kontextus nélkül, hogy az iszlám szerint szabad hazudni? Ennyi erővel írhatnánk azt is, hogy a magyar jog engedélyezi az emberölést (rendőr lelőhet fegyveres támadót).
Jézus nem vett magának 12 éves kislány feleséget, mint Mohamed, aki Mekkából való menekülése után, mert elűzték, karavánok fosztogatásából élt egy jó darabig.
Tudtommal ő is legyilkolt védtelen kereskedőket ekkor, akik semmit nem ártottak neki.
Aztán Medinában sikerült egy gengszter típusú bandát létrehoznia pár tucat rablóból és a terrormódszerekkel odáig vitte, hogy halálakor már volt vagy százezer híve, azóta van Iszlám, aminek a neve azt jelenti, 'behódolás'
Aki esetleg kacérkodik a gondolattal, hogy megtér, az alaposan döntse el, mert visszacsinálni nem lehet, az Iszlám hitehagyottaira a halál vár és nem Allah, hanem a muszlimok kezétől.
"általánosságban nem szabad hazudni, erkölcstelen, de van olyan helyzet, amikor megengedett. "
Igen, muszlimmal szemben nem, sőt a lopás esetén levágják a kezét a tolvajnak.
Káfirral szemben ellenben lehet, főleg ha az Iszlám ügyét szolgálja, így semmi lelkiismeret furdalásod nem lesz, ha össze. vissza hazudozol mindenfélét nekünk káfiroknak.
A 68%-os minden bizonnyal egy fanatikus hitgyülis akinek ki lett adva hogy mindenféle hazugságot terjesszen az iszlámról. Amiket itt felsoroltál már vagy ezerszer tisztázva lett. Nem tudjuk pontosan Aisha hány éves volt, Mohamed próféta nem karavánok fosztogatásából élt és nem gyilkolt le kereskedőket. A Mekkaiak üldözték a muszlimokat akik védekeztek. Medinában egyezséget kötött a más vallásúakkal aminek a lényege hogy vallásszabadságot biztosított neki. Ez Medinai alkotmány néven ismert. Továbbá aki az iszlámról áttér más vallásra nem büntethető, főleg nem halállal. A 21-es pedig kifejtette mi a helyzet a hazugsággal. Nem megengedett a hazugság sem muszlimoknak sem más vallásúaknak. Kivétel ha az élete van veszélyben csak mert muszlim.
Persze tudom hogy a következő iszlámmal kapcsolatos kérdésnél újra le fogod írni azt a sok hazugságot mert fanatikus keresztény vagy és a szektád elvárja hogy hazugságokat terjessz.
"Medinában egyezséget kötött a más vallásúakkal aminek a lényege hogy vallásszabadságot biztosított neki. Ez Medinai alkotmány néven ismert. "
Aha!
Közben a 12 éves kislány feleségével nézte 800 zsidó lefejezését, akik bűne annyi volt, hogy nem ismerték el, hogy Allah az egyedüli Isten és Mohamed az ő prófétája.
Benne van a szunnában, ahogy a karavános rablógyilkosság is, meg a szent hazugság, a Takyija, meg a káfírokkal szembeni bánásmód.
Ne itt hintsd a propagandádat, itt senki sem vevő rá, Brüsszelben talán beveszik a naív, vagy lefizetett politikusok.
Nem terjesztek hazugságokat, amit leírtam, le lehet ellenőrizni.
A Koránrészletekhez megadtam a számokat, a többit pedig Mohamed élettörténetében meg lehet találni, ami a Hadiszban, esetenként a Szírában, (ami a Szunna két alkotóeleme) megtalálható.
Te hazudsz, ha azt állítod nincs benne.
Nekem tilos a hazugság, bárkivel szemben, de amint azt már említettem, te nyugodtan hazudhatsz nekem, nekünk, sőt lophatsz, csalhatsz és még ölhetsz is, ha az az Iszlám érdekében történik, az nem bűn a hited szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!