Hol lehet a két lator, akit Jézussal egyszerre feszitettek meg? Igy már jó a kérdés?
"Utolsó, viszont ugye tudjuk azt is, hogy Istennél egy nap ezer év, és ezer év pedig egy nap, tehát igazából még a jobb latorról sem tudunk semmi biztosat."
Nézd csak:
3,8 Ez az egy azonban ne legyen elrejtve előttetek, szeretteim, [Zsolt. 90,4.] hogy egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és ezer esztendő mint egy nap.
1 úri nap=1000 földi esztendő; 1000 úri esztendő=1 földi nap. Matematikai ellentmondás.
Zsoltárok
90,4 Mert ezer esztendő annyi előtted, mint a [2 Pét. 2,8.] tegnapi nap, a mely elmúlt, és mint egy őrjárási idő éjjel.
1000 év=1 nap=4 óra
Semmit nem jelent, csak Isten időtlenségét. Lsd. szövegkörnyezet
Tehát Jézus azt mondta, hogy "még ma", ami 24 órán belüli időtartamot jelent
"Tehát Jézus azt mondta, hogy "még ma", ami 24 órán belüli időtartamot jelent"
Mert te azt mondod?
"Mert te azt mondod?"
Nem bogárkám, írtam indoklást is. Amúgy igen, általában a "még ma" kifejezést úgy értjük, hogy majd 1000 éven belül. Ez így sokkal logikusabb. Én hülye meg azt hittem, hogy 24 órán belül. Köszi, h szóltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!