Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon magam alatt vagyok nem...

Nagyon magam alatt vagyok nem tudom hogy maradjak e ebben a kapcsolatban, hogy megéri e?

Figyelt kérdés
A barátom muzulmán , nekem “pünkösdi” vallásom van. Az utóbbi napokban arról beszélgettünk hogy ha lesz egy gyerekünk akkor neki milyen hite lesz. Én azt szeretném ha az enyém , a barátom azt szeretné hogy az övé. :( nem lennék boldog ha az első gyerekem nem az én hitemben élne, és a barátom sem lenne boldog ha a gyerek nem az ő hitében élne. Ilyenkor mit lehetne csinálni? Nagyon szeretjük egymást nem akarunk szétmenni :( . A “muzulmánoknál” nincs karácsony,húsvét, nem szeretném ha a gyerekem ezeket kihagyná az életéből :( , de a barátom azt mondta nem mondja nekem biztosra hogy ő ezeket ünnepelné... mit lehet ilyenkor tenni? Nem akarunk szétmenni mert szeretjük egymást.

#HIt-vallás
2018. jún. 17. 23:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
21%
A migránsokat befogadó országokat se értem,2 ennyire különböző kultúra hogy férne már meg egymás mellett?! Előbb vagy utóbb de kiírtja az egyik a másikat.
2018. jún. 17. 23:55
 2/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem minden muzulmán gonosz es szemét... és azért nem szereztem magyar pasit mert nem magyarországon élek és így hozta a sors...
2018. jún. 18. 00:00
 3/30 A kérdező kommentje:
És nem árulom el a hitemet épp ez az hogy nem akarom feladni és nem is fogom... de ő sem fogja
2018. jún. 18. 00:09
 4/30 A kérdező kommentje:
Ausztriaban elek... es amugy ha neked csak negativ velemyenyed van minek irsz? En normalis valaszokat szeretnek normalisan kerdeztem meg es nem szidtam senkit.. a vallasomat sem. Es igazabol pont az a bajom hogy ö muzulman , de szeretem.
2018. jún. 18. 00:23
 5/30 anonim ***** válasza:
72%
Kedves Válaszolók, hányingerkeltően undorítóak vagytok... menjetek inkább a Politika rovatba migránsozni, meg a Párkapcsolatok rovatba sírni, hogy a külföldi pasik elszeretik tőletek a magyar nőket! Ha már a kérdésre válaszolni nem tudtok...
2018. jún. 18. 00:57
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülyén hangzik, és nem jó ötlet, de nekem az jutott eszembe először, hogy legyetek barátok. így nem kell elszakadnotok egymástól, hiszen írtad, hogy szereted, de nem is zavar be a vallás. Gyereket pedig vállaljatok azzal, akivel egyeznek a nevelési elveitek.
2018. jún. 18. 01:02
 7/30 anonim ***** válasza:
12%
Látod? Egyetlen egy ember mondta csak eddig hogy jó amit csinálsz. Nem véletlen,vedd már észre.
2018. jún. 18. 01:05
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Ez így elég sakk-matt szituáció.

Szerintem nem éri meg. Néha sokkal humánusabb (és talán fájdalommentesebb) kimondani, hogy szép volt, jó volt, de ennyi volt, mert ez nem fog működni. Inkább, mint megvárni, amíg kölcsönösen megutáljátok egymást a hétköznapi konfliktusok és világnézetbeli különbségek miatt.

2018. jún. 18. 01:15
 9/30 anonim ***** válasza:
55%
Többi felesége milyen vallású?
2018. jún. 18. 01:30
 10/30 anonim ***** válasza:
14%

Neked nincs hited, nem ismered Istent, így teljesen mindegy mi lesz a gyerekből. Aki a sorsra fogja, hogy neki muzulmán barátja lett, az nem hívő.

Én imádkoznék és Isten vezetését kérném, de neked ez eszedbe sem jutott. Úgyhogy ez vagy kamu kérdés, vagy hazudsz valamiben.

2018. jún. 18. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!