Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúinál a gyülekezeti...

Jehova tanúinál a gyülekezeti Biblia tanulmányozás, mitől Biblia tanulmányozás?

Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 22:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Zita!

Nem az egyetlen közösség ahol jártam. De ebben nincs különbség az emberek szeretik idealizálni a közösséget aminek tagjai. Lehet hogy szörszállhasogató vagok de úgy vettem észre hogy ez némely tanúra is igaz lehet. Pl.: Forestjo

Igazából neked nincs miért bocsánatod kérned és nem is akartam támadni a személyedet. De ennyire keményen betámadni mert Forest részéről csak mert felhoztam néhány részletet. Úgyérzem jobb lesz ha felejtős lesz ez az egész. Mert ha így anonim ekkor harci helyzetet generáltam akkor mi lett volna ha személyesen merek kérdezni! :)

2018. jún. 18. 16:16
 12/22 KZitus ***** válasza:
Más helyett nem nyilatkozhatok...de ha személyesen beszélgetnénk, én éppen ilyen őszintén elmondanám amit tudok... és persze beszédben botlások mindig is akadnak mint minden más emberi cselekedetben....ettől vagyunk esendők :-) (szép magyar szó)
2018. jún. 18. 16:21
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező te milyen "harci helyzetről" beszélsz? Ha valaki, akkor én biztosan nem támadok! Egyáltalán nem szép rám hárítani a problémádat. Én úgy gondolom, hogy NEM személyeskedtem. Azért írtam, mert a kérdés mögött igencsak szőrszálhasogatást éreztem, s mint kiderült, nem cakk én.

"Nem objektív ha azt állítom hogy gyerekek rajzolgattak egy összejövetelen?"

Nem, mert korosztálytól, a közreműködés hiányától, és más dolgoktól is

"Ez is egy meddő vita, mert MINDEN ŐSZINTE ember tudja, aki látta már a Tanúkat a Királyság Teremben, hogy használják a Bibliát rendszeresen, de természetesen nincs mindig a kezükben!"

És még csak nem is figyelsz. Zita azt írta hogy a Biblia minden gyerek kezében ott van. Mivel róluk írt és azt tettem szóvá hogy én nem ezt láttam. Érted?"

Erre én is azt tudom csak írni, amit KZitus!

"Ez tisztelt kérdező, lehet hogy neked nem az, amit a Tanúktól hallasz, de pedig itt sem mondott senki sem mást. Szerintem te érted félre."

Olvasd már el hogy mit írt a KZitus nevű felhasználó!"

Elolvastam előtte, de én nem tartom "idealizáltnak" amit ír, mivel senki sem tarja folyamatosan, szünet nélkül a kezében a Bibliát, nyilván nem így értette ő sem.

Látod ezért tartom értelmetlen kérdésnek ezt, mert csak szavakon való lovaglás lesz belőle!

"Szóval te a "biblián alapuló" kiadványok tanulmányozását a Bibliával együtt, nem neveznéd Biblia tanulmányozásnak?"

Korrekt megfogalmazás!"

Én pedig igen!

2018. jún. 18. 17:39
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Helyesbítés: ... és más dolgoktól is függ!
2018. jún. 18. 17:46
 15/22 A kérdező kommentje:

Zita!

Nem is rólad van szó hanem Forest-ról! Nos nem személyesen beszélgettünk és te nő vagy. Ami azt jelenti hogy másként állsz a dolgokhoz mint egy férfi.

Forest meg ha másképp nem is, a hitéből fakadóan lehetett volna mondjuk nyugodtabb. De ő egyből frontális támadást intézett, oké igaz némileg tényleg szőrszállhasogató voltam. És olyasmivel is nekem esett amivel kapcsolatban én nem is írtam semmit. És ez nem egy korrekt dolog.

2018. jún. 18. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! :) Forestjo saját bevallása szerint nem Tanú.
2018. jún. 18. 19:17
 17/22 KZitus ***** válasza:
0%
:-)
2018. jún. 18. 19:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Hogy mi van? Nem Jehova tanúja? Akkor meg nem értem. Miért csinálja?
2018. jún. 18. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert szimpatizál a tanúkkal és ezért támadva érzi magát is, ha őket kritizálják.
2018. jún. 18. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért van az, hogy ha valaki egyetért a Tanúkkal, rögtön velük azonosítják! Legalábbis egyből azt feltételezik, hogy akkor biztosan ő is tagjuk. Láttam itt már jó néhány nem Tanút, aki sok mindenben egyetértett velük.

Kíváncsi lennék azért, hogy válaszomban hol voltam sértő és személyeskedő, esetleg "támadó"?

2018. jún. 18. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!