Lehetek vallásos ha hiszek a Marson lévő életben?
Mivel nagyjából még arról sincs fogalmuk, hogy mit jelent az élet, illetve az első élő organizmusok hogyan jöttek létre, így elég vagány kijelenteni, hogy megvannak az élethez szükséges feltételek. Ráadásul meg kell különböztetni az élet keletkezéséhez és az élet fenntartásához szükséges feltételeket. Ez az, amit a materializmus soha nem fog megérteni.
Másik: "Marson megvannak az élethez szükséges feltételek."
Ez önmagában is marhaság. Kb. fél perc alatt halnál meg a Marson védőruha nélkül.
Szerintem a materialista tudósok valami középkori babonában hihetnek, hogy van élet a Marson, vagy azt hiszik, hogy Az egér a Marson mese igaz.
NASA kissé ostoba, ha ilyeneket nyilatkozik, de a Biblia-ellenesség nagy kényszerítő erő, hogy hazudjunk akármekkora tudománytalan marhaságokat
Mit nevezel életnek?
"a Marson megvannak az élethez szükséges feltételek."
MegVOLTAK, meg LEHETTEK! Különbség.
.
Ha Isten teremtette a világot, akkor a Marsot is Ő.
Ha Ő teremtette, akkor teremthetett oda IS életet. (...és bárhova a Világegyetemben.)
Ez egy kicsit OFF-nak tunhet, de szerintem nem az:
A Katolikus Egyhaz elfogadja a "Nagy Bumm" elmeletet. Ez volt az a pillanat, amikor Isten megteremtette a vilagot.
Ebbe szerintem boven belefer az elet a Foldon kivul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!