Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen nőkröl?

Figyelt kérdés

Adott egy húszas évei második felében járó titkárnő, aki házas is. Viszont ez nem tartja vissza attól, hogy a szingli vagy szintén házas férfi munkatársait simogassa, ölelgesse, puszilgassa. Nem beszélve arról, hogy már a puszta jelenléte is sexuális feszültséget teremt. Mi a véleményetek erről? Ti hogyan értékelitek ezt a helyzetet? Mit tennétek ha flörtbe kezdene veletek egy ilyen hölgy vagy férfi a munkahelyeteken?

( u.i.: Vallásos emberek véleményére vagyok kíváncsi, ezért itt tettem fel a kérdést )

2018. máj. 31. 09:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem "sexuális feszültséget" semmi/senki sem kelt. Ám megfelelő helyzetben szexuális gyönyört igen.

Nem lenne baj tisztában lenni a "flört" jelentésével. Továbbá a "szokások" jelentését is jó tudni. Ez esetben nem kezdünk ott szörnyülködni, ahol nincs mit.

A helyzet az, hogy nekem van egy ízlésem. Ha a hölgy megfelel ennek, szívesen flörtölnék vele, mert ez kellemes. Ahogy megteszem a feleségem jelenlétében is, ha úgyszintén okom van rá. A feleségemet ez szórakoztatja, mert pontosan tudja, hogy én tudom mi a flört és ami utána jön között a határ. És azt is tudja, azt nem lépem át, mert nem vagyok hülye. Tisztában vagyok azzal, hol kapok többet.

Megdöbbentő, amikor hétköznapi élethelyzeteket a vallás nézőpontjából próbál valaki megítélni. Mert ha az ember belegondol, ilyenek miféle indítékból hová képesek eljutni, abba beleborzong. Ebből szoktak keletkezni pogromok, intifádák, inkvizíció és hasonlók.

2018. máj. 31. 15:43
 22/30 anonim ***** válasza:
27%

<20.

"Elmondanam az evangeliumot neki olyan vallasos itelkezo stilusban !imt a #11-es valaszolo Jevohas xd"

Kedves hozzászóló.

Én nem az evangéliumot mondtam el, vagy mondanám el, hanem a figyelmét hívom fel rá, hogy másként gondolkodom ezekről a dolgokról. Ezzel pedig nem ítélkezem.

2018. máj. 31. 15:53
 23/30 A kérdező kommentje:
#21 Igazi jégemberrel van akkor dolgunk. Egyébként csak, hogy tudd pont azok akiknek a vallástalanságukból kiindulva nem kéne olyan erkölcsi szempontokat figyelembe venni mint egy vallásos embernek, nha pont azok mondják rá legelsőként az ilyenre, hogy sarkcsillag.
2018. máj. 31. 16:02
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, neked tulajdonképpen mi is a bajod?
2018. máj. 31. 16:46
 25/30 A kérdező kommentje:
Nekem tulajdonképpen semmi. Te belém kötöttél én meg válaszoltam.
2018. máj. 31. 18:59
 26/30 anonim ***** válasza:

Öm... te a 21#-esnek válaszoltál, aki nem én vagyok, de azért oké. XD

Ha nem lenne bajod, a kérdésed se született volna meg, nem igaz?

Miért zavar téged, ha egy nő közvetlenebb? Te elutasítod, vagy nem. Egyszerű, ugye?

2018. máj. 31. 19:38
 27/30 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kérdést.
2018. máj. 31. 21:37
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ha az én férjem flörtölne előttem egy nővel... nem, nem nekiugranék, hanem magamba néznék, hogy miért nem vagyok elég jó ahhoz, hogy ne nézzen szépen más nőkre, főleg ne adja a lovat olyan ostobák alá, akik kompenzálnak a kvás öltözködéssel, és nem veszik észre, hogy a p.csagatya nem nőies, hanem nevetséges, kislányos, éretlen, stb. Lehet én vagyok rosszul beállítva, de számomra az igényesség nőiesebb, mint egy rövid szoknya.
2018. máj. 31. 23:45
 29/30 A kérdező kommentje:
#28 Ez nem épp annak a függvénye, hogy ki elég csinos meg ki nem. Attól függ mennyire tud uralkodni magán a férfi/nő. A testi vágyak sajnos nem csak a házas felekre terjednek ki, ha valaki kihívó azt bizony nem lehet nem észre venni, a kérdés hogyan kezelem a helyzetet. Nem tudom mennyire vagy vallásos, de Jób szavai ezzel kapcsolatban elég jó tanácsadók. Ő szövetséget kötött a szemeivel, hogy ne uralkodjanak felette a feleségén kívűl más nők iránt érzett vágyak. Pedig akkoriban még csak nem is tiltotta volna semmi, hogy több felesége legyen, akár fiatalabb, csinosabb mint aki volt neki. Szóval a lényeg, hogy ne vedd magadra a dolgot. Mert az ilyen férfiak/nők akkor is megnéznének maguknak másokat, ha épp a világ összes embere szerint egy 10/10-es lenne a párja.
2018. jún. 2. 10:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha a csaj nem vallásos, akkor nem tehetsz semmit. Max befogod a szemed. Ha meg iszlamista megy a céghez, akkor hasába kés landol...
2018. jún. 3. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!