Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen nőkröl?

Figyelt kérdés

Adott egy húszas évei második felében járó titkárnő, aki házas is. Viszont ez nem tartja vissza attól, hogy a szingli vagy szintén házas férfi munkatársait simogassa, ölelgesse, puszilgassa. Nem beszélve arról, hogy már a puszta jelenléte is sexuális feszültséget teremt. Mi a véleményetek erről? Ti hogyan értékelitek ezt a helyzetet? Mit tennétek ha flörtbe kezdene veletek egy ilyen hölgy vagy férfi a munkahelyeteken?

( u.i.: Vallásos emberek véleményére vagyok kíváncsi, ezért itt tettem fel a kérdést )

2018. máj. 31. 09:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
jaj, de disznó
2018. máj. 31. 10:24
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy egy keresztény ne flörtölgessen senkivel sem, pláne egy házas, pláne szintén házasokkal ne. Normális ember nem játszik mások érzéseivel, és nem tesz úgy, mintha érezne valamit valaki iránt, mikor meg nem. Na, ezt jól körülírtam :D.
2018. máj. 31. 10:25
 3/30 anonim ***** válasza:
58%
Parazanalkodik ezerrel 😄
2018. máj. 31. 10:52
 4/30 anonim ***** válasza:
57%

"Nem beszélve arról, hogy már a puszta jelenléte is sexuális feszültséget teremt."

Pucéron jelenik meg? Ha nem, akkor nyílván ilyenről nincs szó és csak erősen túloztál.

A flört pedig két félen múlik, vagy belemegy a másik, vagy határozottan tudtára dja, hogy ne tegye. Vagy tegyen feljelentést szexuális zaklatás ügyben, manapság elég divatos és valamiért mindig csak a férfiakat veszik elő, pedig van példa a másik nem esetén is.

2018. máj. 31. 10:53
 5/30 anonim ***** válasza:
*paraznalkodik
2018. máj. 31. 10:53
 6/30 anonim ***** válasza:
Ha nem szájra ad puszit, meg nem szeretkeznek akkor ezzel mi a gond? Legtöbb helyen elvárják hogy szülinap stb.. arcra puszit adjanak..
2018. máj. 31. 11:02
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha tudnak otthon az asszonykak is,nemhinnnem,hogy orulnenek ennek!

Meghogy mi a baj ezzel!

Nagyon is van!

2018. máj. 31. 11:09
 8/30 anonim ***** válasza:
Érdekelne a titkárnő férjecskéje - vázolnád röviden?
2018. máj. 31. 11:25
 9/30 anonim ***** válasza:
Finoman elmagyaráznám neki, hogy hányni tudnék attól, amit csinál, és attól még másnak lehet boldog házassága, hogy az övé nem az.
2018. máj. 31. 11:25
 10/30 A kérdező kommentje:
#4 Szóval számodra a lenge öltözék a mély dekoltázs a pózolás a kihívó viselkedés nem tartozik azon dolgok közé amik sexuális feszültséget teremtenek?
2018. máj. 31. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!