Jehova Tanúi! Ez hogyan egyeztethető össze a Bibliával?
Még válaszra sem méltatlak. Ha többet megakarsz tudni Jehova Tanúiról, tanításukról és mit miért tesznek, keresd fel a hivatalos weboldalukat, és ott mindenre választ találsz. Ne légy lusta az oldal böngészésére.
Link: [link]
Vidiripi
Az apostolok nem használtak tömegközlekedési eszközöket sőt telefont sem.
De hűtőt, TV-t, mosógépet, fűnyírót sem. Ja és nem volt cipzár a ruhájukon meg nem gáztűzhelyet vagy elektromos sütőt sem.
És én nem tudok olyan Jehova tanúról de még csak olyan hívő emberről sem aki ezek közül legalább egy dolgot ne használna.
Használni meg azért szabad a technikai eszközöket mert kitalálták őket a kreativitást is Isten adta az embernek.
S mindezeket úgy írom hogy én nem vagyok az Őrtorony szervezet tagja!
Akkor jobb lenne, ha mindenki csak ilyen kérdéseket tenne fel. :)
Én sem szeretem, mikor több száz kérdésen keresztül hívják fel a figyelmet arra miért hülye a másik vagy épp gyilkos és ezáltal a Sátán szuper agymosott katonája.:/
"Ki találta ki a Háromságot" "Miért találták ki a Háromságot" "Hol ír a Biblia a tisztítótűzről". Ezek színtiszta provokációk ...
Nocsak kérdező! És ha valakinek tényleg fontos kérdések ezek, mert szeretné tudni az igazságot? Tudod a Bibliában is az van, hogy "szellemmel és igazsággal kell Istent imádni". Mi abban a rossz akkor, ha érdekel a valódi igazság is a sok okoskodó, önjelölt hittérítő véleménye helyett - és itt most nem éppen Jehova Tanúira gondoltam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!