Tanúk hogyan merészelitek a Bibliával szemben az Őrtoronynak adni a nagyobb tekintélyt?
Valamint a Biblia kijelentéseit az Őrtorony kénye kedve szerint változtatni-áttírni
Ez egyszerűen Hamisítás!!!
1es, PACSI, de hatalmas. Képesek egyesek gyűlölködni egy több ezer éves mese elfogadásán vagy tagadásán. Tiszta szégyen. Az ilyenek miatt kell sajnos azt mondanom, hogy az emberiség sajnos megérett a pusztulásra (vagy nem áll készen az értelmes létezésre, ezt mindenki maga döntse el)
Elvakult vallásos barmok.
Kedves Barátom.
Nem untad meg azt amit csinálsz?
Egyáltalán nem a havonta megjelenő folyóirat a tekintély, de ezt hiába mondom el, mert már vagy ezerszer leírtam, de sajnos a vakság az egy betegség....
Vagy nem tudsz olvasni, esetleg nem érted meg hogy a Biblia mint Isten szava az ami fontos számunkra, ez a Fő "tankönyv"
Salom.
Coccomaci !
Ha a vakság egy betegség akkor te beteg vagy!
Szia
Nem merészelik:-) Honnan veted ezeket a megállapításaidat(állításodat)?
Forrás?
Csak és kizárólag Jehova Szava mérvadó az életünkben:-) Éppen ez a lényege az életünknek, ezért támdnak sokan, mert ragaszkodunk ahhoz, amire Jehova tanít, és nem vagyunk hajlandóak azokat emberi hagyományokkal, szokásokkal fölcserélni.
Kedves kérdező
Hogy melyik ember "beteg" szellemileg, azt hamarosan maga Krisztus fogja kimondani minden egyes emberre. Kérlek ne vedd el tőle ezt az Istentől kapott jogot és hatalmat:-)
Ja, a fizikailag betegeket, még ha ez mentális betegség is, - nos azokat meggyógyítja, ahogyan anno megmutatta, amikor itt volt közöttünk :-)
8as, neked is egy pacsi. De sajnos a vallások egyik fő eleme, zömében, hogy "hidd azt, amit én, vagy gyűlöllek".
Nekem személy szerint semmi bajom a vallásokkal, mindenki hisz amiben akar, addig, amíg emiatt nem károsít és/vagy gyűlöl mást, elfogadja a másik, mások véleményét és nézeteit.
#4 A folyóirat téma szerint csoportosítja a Bibliában leírtakat, ezeket szoktuk saját meglátásainkkal megfűszerezni ez is a gyülekezeti élet része.
Az ostobázással nem értek egyet, de az tény, hogy annyit tudsz rólunk amennyit hallasz/látsz pletyka szinten.
Én is mondhatnám ennyiből, hogy egy hónapig ne menj misére vagy ne halgass prédikációt, persze nem teszem, de remélem érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!