Haragszom Istenre, mert csak nezi a szenvedest! Pokolra jutok?
Mar 6eve kinlodok s a helyzet nemhogy jobb,hanem egyre rosszabb!
Isten pedig csak nezi!
En biztos nem tudnam nezni gyermekem szenvedeset.
Mar nemtudom szeretni emiatt s megbizni se benne.Pedig melysegesen szerettem.
Ezert pokolra jutok?
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Megerositettek abban,hogy Isten szeret.
Nem kerülsz pokolra. De ne engedd, hogy az ördög elbizonytalanítson.
Isten 100% biztonsággal nem hagy magadra.
Ajánlott olvasmányok:
Zsoltárok könyve
Spurgeon: Mi a hit és hová vezet?
Paul Müller: Szenvedéssel formál a Mester
Joni Eareckson – Joe Musser: Joni
Vankó Zsuzsa: Újévi gondolatok
A Spurgeon-os kis füzet hasznos olvasmány, amikor rossz passzban vagy, vagy attól félsz pokolra jutsz. Visszavisz az alapokhoz.
Mégse ártana tudni, mi a baj, betegség, vagy munkanélküliség?
Rendben,megnyugodtam.
A zsoltarok konyvet tobbszor is kiolvastam,tanulmanyoztam.
Spurgeontol is van konyvem :)
Jonit is ketszer kiolvastam.
Es Vanko Zsuzsat is tobbszor hallgattam,szeretem a megnyugtato hangjat...
Igen sajnos mindketto,betegseg es munkanelkuliseg.
Nagyon szepen koszonom a segitseget.
Kedves Kérdező!
Ne hallgass az ördögre, aki mint oroszlán szertejár, kit ragadjon el! Ne dobd oda a lelkedet, Isten nem hagy magadra nehézségben sem, csak tartsál ki a szabadításig!
Tamara Laroux bizonyságtétele, aki öngyilkosságot követett el, de túlélte:
Tamara Laroux Shot Herself, & Went to Hell, Then to Heaven and BACK!!
https://www.youtube.com/watch?v=HGQDkCi-OIY
Egy bátorító zene:
Peter Gabriel, Kate Bush: Don't give up
"Isten pedig csak nezi!
En biztos nem tudnam nezni gyermekem szenvedeset."
Az biztos, hogy a legnehezebb nézni a gyermekünk szenvedését. Isten is ezt tette, amikor Egyszülött Fiát kínozták és megölték. Csak nézte, és nem tett semmit. Szeretetből. Mert minket is szeretett. Na ezt a szeretetet nem érdemeljük mi meg.
Kérdező, szerintem még nem kerültél személyes kapcsolatba Istennel, ha őt okolod a szenvedéseidért. Olvasd a Bibliát, szerintem ha olvasod, rájössz, hogy nem arról szól, hogy aki Istennel jár, annak semmmi gondja nem lesz. Én most egy nagyon nehéz időszakban vagyok (emberileg gyógyíthatatlan betegségem lett), de tapasztalom, hogy Isten nem hagyott magamra, itt van velem. Ha sok mindent nem is értek, hogy miért enged meg, az biztos, hogy mindent a javunkra munkál, mindenből jót hoz ki. Ne higgy a sátánnak, aki azt akarja veled elhitetni, hogy Isten gonosz (mint az édenkertben Ádámmal és Évával). Kezdd el olvasni a Bibliát, keresni Istent, ő személyes, élő kapcsolatot szeretne veled.
(ne a magyarázatokat olvasd, pokol, azaz a büntetés helye igenis létezik, ez teljesen egyértelmű a Bibliából).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!