Haragszom Istenre, mert csak nezi a szenvedest! Pokolra jutok?
Mar 6eve kinlodok s a helyzet nemhogy jobb,hanem egyre rosszabb!
Isten pedig csak nezi!
En biztos nem tudnam nezni gyermekem szenvedeset.
Mar nemtudom szeretni emiatt s megbizni se benne.Pedig melysegesen szerettem.
Ezert pokolra jutok?
Nem fontos mi tortenik!
A lenyeg,hogy sulyos a helyzet es nincs kiut.
A bibliaban csupa jot ir,hogy a hivok,milyen boldogok lesznek s hogy "annak lelke megmarad a joban"...
Nagyon sok ige NEM IGAZ az en eletemre nezve.
Hogy higyjek Istenben,ha az ige nem igaz az en eletemre nezve?
Istent vagy szereted és bízol benne vagy nem szereted és nem bízol benne. A kettő együtt nem megy.
Sajnállak, hogy a próbatételek közepette akarsz elfordulni Istentől. Kihez menekülnél?
Ha elhagyod Istent és újra sátáné leszel, természetesen nem lesz helyed az örökkévalóságban. Kérj lelki segítséget a keresztény testvéreidtől, ne itt a neten, itt senki sem fog segíteni. (mert nem tud)
Toluk mar regen kertem s kaptam is!
Csak Isten tud segiteni,de o sehol.
Igazabol az zavar,hogy a bibliaban sok Ige jot iger a hivoknek,es en ezt nem tapasztalom.A szivem fel,hogy nem igaz az ige
Szerintem azért nem fogsz a pokolra jutni, mert elbizonytalanodtál. Egyébként is majd a végén megbeszéled a "Főnökkel", aztán kiderül.
Még annyit kérdezz meg magadtól, hogy a 6 év kínlódás alatt mit tettél a helyzet javítása érdekében. Mert ugye Isten nem egy JollyJoker aki megoldja a problémáidat helyetted! Neked is tenned kell azért, hogy az életed jobbra forduljon. Nem háríthatsz mindent Istenre/Sorsra/akármire...
Hjaj koszonom!egy kisse megnyugodtam!
Mindent megtettem,de mar nincs semmi eleterom,kitartasom.Ha folyton kuzdeni kell,ugy nem latom ertelmet az eletnek.
De koszonom,megnyugodtam valamennyire. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!