Haragszom Istenre, mert csak nezi a szenvedest! Pokolra jutok?
Mar 6eve kinlodok s a helyzet nemhogy jobb,hanem egyre rosszabb!
Isten pedig csak nezi!
En biztos nem tudnam nezni gyermekem szenvedeset.
Mar nemtudom szeretni emiatt s megbizni se benne.Pedig melysegesen szerettem.
Ezert pokolra jutok?
Nyugi, Ferenc pápa éppen most írta ki húsvétkor a pokolt a keresztény vallásból, elődje Benedek is már kiírta a pokol tornácát (addig a keresztények kereszteletlenül meghallt csecsemői is oda jutottak a vallás szerint).
Szervusz
A problémád oka, hogy nem ismered Istent, csak hallottál róla, innen onnan
Javaslom, hogy imával és elmélkedéssel egybekötötten olvasd el a szavát, és kutakodj értelem után.
Isten pedig nem enged felettébb "szenvedni", mint amit egyénenként valaki elbír.
Ha nem bízol benne, akkor kételkedsz, ebben az esetben pedig nem is fogsz semmit kapni.
(Jakab 1:6–8) . . .De hittel kérje kitartóan, egyáltalán nem kételkedve, mert aki kételkedik, az olyan, mint a tengernek szél űzte és ide-oda hajtott hulláma. 7 Az ilyen ember bizony ne vélje, hogy bármit is kap majd Jehovától; 8 határozatlan ember ő, minden útjában állhatatlan.
A jw.org library, segítségedre lehet a Biblia mélyre ható kutatásában. Valamint kezd el alkalmazni az ott leírtakat.
A pokol pedig az ember sírja, ahova a halála után eltemetik.
11-es. koszonom!
Egyebkent en is olvastam egy iget,amit meg nem tudtam visszakeresni,amiben az allt,hogy a lelkek eltunnek.
" A bibliaban csupa jot ir,hogy a hivok,milyen boldogok lesznek s hogy "annak lelke megmarad a joban"... "
Hát igazából pont azt írja,hogy a hívőknek nem lesz itt jó.
Kedves 13-as
Azt irtam,hogy melysegesen szerettem Istent,tehat csakis kizarolag o erte eltem,tanulmanyoztam a bibliat,nagyon sok bibliamagyarazo konyvet olvastam es nagyon sok mindent megtapasztaltam.
Igyekeztem szent eletet elni.
Nem innen onnan hallottam Istenrol.
Ha belenézel a hivatkozott cikkben, abban is ez van. Egyébként nem vagyok vallásos, de kultúrálisan keresztény gyökerűnek érzem magam.
Abban hiszek, hogy ha a vallások ma úgy tudnak fennmaradni, ha kultúrális szokássá alakulnak. Ha így alakul, akkor még lehet, hogy gyerekeimnek is lesz templomi esküvője. Ez úgy megy, ha nem keménykednek. Ferenc pápa fiatalon tangóklubban volt kidobó, így jobban megérti az emberi szenvedélyeket, nem érzi ezeket bűnnek.
Igen,olvastam a cikket,koszonom 😊
Es nagyon megnyugtato,hogy legalabb a pokoltol nem kell felnem.
Es talan Istent is jobbnak latom emiatt...
#11, hülyeség. Van pokol Ferenc Pápa szerint is, ne terjesszünk már ilyen kamu bulvárcikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!