Kedves Jehova tanúi, ti hogyan látjátok? Csak JT-k válaszoljanak, köszöntem.
Egészen undorító a válaszod, én nem ilyen stílusban írtam. Az ilyen undorító válasz milyen embert takarhat? Mivel ti is feltesztek ugyan annyi provokatív kérdést, amennyit összesen feltesznek nektek, szerintem teljesen felesleges ez a hisztréria a részedről.
Egyébként egy nyílt fórum, nem te fogod megszabni, hogy melyik kérdésre ki válaszoljon. Ha privátban akarsz beszélgetni a többi szektással, tedd üzenet formájában.
Remélem volt annyi figyelmesség bennetek,hogy melyik oldal pofátlanabb.Én Megmondom az'amelyik bele szol azon témában amire megkérték,hogy hagyják vélemény nélkül'.
Illem és neveltetés dolga,mert a kérdezőt nem tiszteli de még a fórum szabályait sem.
Igy 1-0 a kérdező javára.
"mert a kérdezőt nem tiszteli de még a fórum szabályait sem"
Amennyiben nem tiszteltem eléggé a fórum szabályait, kérlek azonnal jelentsd hozzászólásomat a moderátornak. Majd ők megítélik, hogy vétettem-e a szabályzat ellen, vagy sem. Ha hozzászólásom utána is ott áll, akkor pedig próbálj meg ne kioktatni és becsmérelni. Neveltetés kérdése...
"Remélem volt annyi figyelmesség bennetek,hogy melyik oldal pofátlanabb"
Valamint még egy megjegyzés erre...
Kiket kérdez az alábbi kérdésnél a kérdező, és ki az első válaszadó? Hát persze, hogy egy jehovás. Ráadásul csúnyán próbálja megvezetni a kérdezőt, mintha a zsidó vallás azt vallaná, amit az őrtorony tanít.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!