Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, ti...

Kedves Jehova tanúi, ti hogyan látjátok? Csak JT-k válaszoljanak, köszöntem.

Figyelt kérdés
István esetére (cselekedetek könyve) gondoltok amikor ilyen honlapokon jártok? Szerintem semmi értelme válaszolnotok. A kérdezők általában provokálni akarnak titeket, a fejükben előre lejátszották mire és mit reagáljanak, hogy ti tünjetek a hülyének. Volt olyan aki két külön szöveg részt ollózott össze, hogy azt mondhasa nálatok Jézus = Sátán. Ha komoly érdeklődôt akartok találni az nem itt lesz. Egyébként sincs semmilyen érdeme ezeknek az embereknek, kritizálnak ugyan meg gúnyolódnak és szitkozódnak, de vajon tettek bármit is mások megmentése érdekében? Valaming gondolhatok arra , hogy Jézus Krisztus Urunk sem válaszolt minden kérdésre. Itt pedih sok olyan van (99,9%) amire nem érdemes. Ti mennyire látjátok értelmét? Én semennyire, szerintem az lenne a legjobb ha hagynátok a halottakat a halottaknak.
2018. máj. 2. 23:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Szép volt Kérdező! Csak így tovább!
2018. máj. 3. 11:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem lesz tovább, a szélkergetésnek nincs értelme, erről szól a kérdésem is.
2018. máj. 3. 11:47
 13/23 anonim ***** válasza:
33%
Sajnálattal és szomorúan olvasom a kommenteket
2018. máj. 3. 12:56
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Ha más értelme nincs is, nekem nagyon sokat jelentettek a tanúk válaszai. Így sikerült 6 év kihagyás után visszataláltam Jehovához! Nagyon sok hasznos, értelmes választ adnak itt tanúk, ami nekem sokat segített! Köszönöm!
2018. máj. 3. 15:13
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
Az egyik ok amiért ellátogatok az oldalra, hogy lássam, hogy miként vélekednek a különböző vallású emberek. Ez segít jobban megismerni a hitnézeteiket. A provokációk engemet különösebben nem érdekel, és nem is foglalkozok velük. De ellenben ha úgy látom hogy a feltett kérdés méltó a válaszra, akkor leírom a véleményemet. Egyébként Jehova Tanúi szervezete is figyelmen kívül hagyja a provokációkat, mi megvagyunk győződve arról, hogy mindent megteszünk azért, hogy helyesen imádjuk Istent, Krisztus által.
2018. máj. 3. 16:45
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

Egészen undorító a válaszod, én nem ilyen stílusban írtam. Az ilyen undorító válasz milyen embert takarhat? Mivel ti is feltesztek ugyan annyi provokatív kérdést, amennyit összesen feltesznek nektek, szerintem teljesen felesleges ez a hisztréria a részedről.

Egyébként egy nyílt fórum, nem te fogod megszabni, hogy melyik kérdésre ki válaszoljon. Ha privátban akarsz beszélgetni a többi szektással, tedd üzenet formájában.

2018. máj. 3. 18:33
 17/23 A kérdező kommentje:
És folytatja...tudod elég nag bunkóság más kérdésébe belepofátlankodni, próbáld csak ki élőben, meglátjuk mennyire fognak neked örülni... Te meg az ősszektásaiddal beszéld akkor meg, viszlát!
2018. máj. 3. 18:53
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Remélem volt annyi figyelmesség bennetek,hogy melyik oldal pofátlanabb.Én Megmondom az'amelyik bele szol azon témában amire megkérték,hogy hagyják vélemény nélkül'.

Illem és neveltetés dolga,mert a kérdezőt nem tiszteli de még a fórum szabályait sem.

Igy 1-0 a kérdező javára.

2018. máj. 5. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:

"mert a kérdezőt nem tiszteli de még a fórum szabályait sem"

Amennyiben nem tiszteltem eléggé a fórum szabályait, kérlek azonnal jelentsd hozzászólásomat a moderátornak. Majd ők megítélik, hogy vétettem-e a szabályzat ellen, vagy sem. Ha hozzászólásom utána is ott áll, akkor pedig próbálj meg ne kioktatni és becsmérelni. Neveltetés kérdése...

2018. máj. 5. 23:10
 20/23 anonim ***** válasza:

"Remélem volt annyi figyelmesség bennetek,hogy melyik oldal pofátlanabb"

Valamint még egy megjegyzés erre...

Kiket kérdez az alábbi kérdésnél a kérdező, és ki az első válaszadó? Hát persze, hogy egy jehovás. Ráadásul csúnyán próbálja megvezetni a kérdezőt, mintha a zsidó vallás azt vallaná, amit az őrtorony tanít.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

2018. máj. 5. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!