Szerintetek oké viccet csinálni a vallásból?
Főleg vallásosokat kérdezek(de igazából mindenki válasza érdekel). Arra lennék kiváncsi, hogy ti megsértődtök ha olyan viccet láttok a vallásotokról mint pld. a Family Guyban szokott lenni.
Vagy pld. több olyan netes képregényt is láttam ahol az ellentmondásos vagy kiforgatható részekből csinálnak egy poént. Vagy ha csak simán az egyik haverotok egy ilyen viccet mesél el.
Nem veszekedést akarok, csak kiváncsi vagyok, hogy szerintetek ez oké, vagy nem.
# 19:
A második csak egy gügye gúnyolódás, szerintem ez már határeset. A másik kettőnek van értelme, ezek simán elmennek. Sőt, a viccesen megfogalmazott értelmes kritika szerintem kimondottan hasznos. Ez a kettő ráadásul nem is úgy általánosságban a kereszténységet kritizálja, hanem a főként neoprotestáns kisegyházi körökben elterjedt nézeteket.
STOP JÉZUS!!!!
állíccsuk mek a vallasosakat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!