Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez jogos volt a...

Szerintetek ez jogos volt a tanartól? Ilyet lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Baptista eléggé vallásos suliba jártok vagy jártam nem tudom még hogy folytatom -e.Édesanyám nagy ötlete volt mivel a családunk nagy része igen csak vallasos. Szóval ezért kezdtem el ezt a sulit ami egyébként egy gimnázium.

Nagyon sok gondom adódik ebben az iskolában mivel itt eléggé vallásos mindenki és még kötelező hittan óránk is van

Ami nem éppen a kedvencem.

Nem mondom hogy nem vagyok vallásos mert ez nem igaz.két éve vagyok sátánista.Mielőt bárki össze keveri nem áldozok embert és nem iszok vért , továbbá nem fürdök hordó vérben minden nap mert ez az ördög imádat.

Eddig nem tudtam élvezni a nyaralást mert arra a nyavajás pótvizsgára készültem Biblia ismeretből.

Mivel a drága tanár úr nem volt hajlandó elfogadni hogy én nem fogadom el istent mint megváltó meg egyébb balablaba hülyeség.Nagy részben nem voltam hajlandó együtmüködni a tanár úr szinte már utal mert mindig kifejttetem a saját nézeteiket az óráján .Tehát elmondtam a véleményem .

Szóval azért lettem megbuktatta biblia ismeretből mert Sátánista vagyok és nem követem az isteni tanókat valamint nem járok templomba és ezt nem csak úgy ki találom a drága tanár úr még is mondta hogy nem akar az osztályában látni mert nem szerinte isten káromló vágyok .

Tehet ilyet egy tanár ?

2017. júl. 26. 23:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Persze, hogy tehet, te nem fogadod el Istent, ő nem fogadja el otromba erőltetett baromságaidat. Szerintem menj el kukásnak.
2017. júl. 26. 23:18
 2/22 anonim válasza:
57%
Igaza van akor minek mentel aba a suliba.. jaaj hagyuk mar szulok miatt xdd igaza van tiszteld istent
2017. júl. 26. 23:22
 3/22 A kérdező kommentje:

Ohm köszönöm a karrier tanácsadást bár nem azt kértem de szívesen fogadom.

Valamint nem azt kértem hogy le szólj.

Egy eszerű kérdés volt.Arra válaszolj .Igazából nem csak velem csinálja ezt szóval a két zsidó osztály társam is megkülönbözteti csak mert nem abban az Istenben hisznek mint ő valamint 1 éve volt egy muszlim lány az osztályba öt konkrétan ki készítette .

Az ilyen ember nem való tanárnak .

Valamint nem kellene senkire semmilyen vallást rá erőltetni .

Ha én nem akarok hinni Istenben és helyére hiszek a sátanban akkor hagy tegyem azt amit akarok .

2017. júl. 26. 23:23
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Te (vagy anyukád) választottad az iskolát, tudható volt, hogy ez egy keresztény szemléletű iskola lesz. Mivel nem állami és van lehetőséged máshol tanulni, ezért nem kell világnézetileg függetlennek lennie.

Mivel láthatóan istenkáromló vagy, és szembemész mindazzal amit az intézmény hirdet, miért ne tehetné.

Ráadásul még buta is vagy, már elnézést a kifejezésért. Ha van egy tétel történelemből, vagy matekból, amit meg kell tanulni és felelni belőle, akkor ki nem sz*rja le, hogy mi az én véleményem az adott dologról? Meg kell tanulni és felmondani. Pont.

Nem azt mondta, hogy valld meg a hitedet, hanem csak felelned kellett volna egy témából...

Szóval nem árt, ha a drága diáknak is van néha egy kis esze és nem mindig csak a tanárt szidja.

2017. júl. 26. 23:26
 5/22 A kérdező kommentje:

Persze .Nem mondtam egyetlen egy szóval se hogy nem tanultam meg de mivel nem fogom elfogadni azt amiben nem hiszek ezért k@vara

akármit csináltam mindig az eggyel rosszabb jegyet kaptam.Mas megkapta a lehetőséget hogy az utolsó 1 hónapban ki tudja javítani a jegyeit én nem.Pedig kértem.

Hiszek valamiben és így van jól szerintem nem kéne megkülönböztetni ez miat.

2017. júl. 26. 23:35
 6/22 követ62 ***** válasza:
70%

Igen. Jogos volt.

És igen lehet ilyet csinálni.

Van egy ismerősöm aki lekész, de még annó amikor egyetemre járt, már akkor hívő volt, de mégis nagyon jó eredménnyel levizsgázott. Elmondta a tanárnak, hogy ő nem ért egyet dolgokkal, mert ő nem az evolúcióban, hanem a teremtésben hisz, de azt amit meg kellett tanulnia az kíválóan megtanulta azzal együtt, hogy nem értett vele egyet.

Ma már nem foglalkozik vele, de egy jót tud beszélgetni rólla, mert ismeri a másik oldalt is.

Nem kell egyetérteni, de ha ez az elvárás akkor felelj meg és pont, vagy válts!

A tanár nem mondhatja, hát jólvan, ha nem értesz egyet akkor tőlled nem kérem számon. Ez nevetséges. Ilyen nincs.

Viszont ezzel az úttal amire léptél nagyon vigyázz! Borzasztó veszélyes irányba indultál. Sátán nem viccel. Hagyd el amíg tudod, mert az életedbe kerülhet. És ez komoly.

[link]

Ajánlom olvasd el ezt a könyvet! Ez az ember is Sátánista volt. Nagyon kemény.

2017. júl. 26. 23:48
 7/22 szp72 ***** válasza:
42%

Minden iskolának van egy követelmény rendszere. Egy zene iskolában zenét kell tanulni, sport iskolában többet kell sportolni, nyelviskolában a nyelveken van a nagyobb hangsúly, egy felekezeti iskolában pedig nyilván a hittanon.

A felekezeti iskola akár azt is feltételül szabhatja, hogy aki oda jár annak hinnie kell, de lehet hogy csak a hittan órán való részvételt írja elő és azt hiszel, amit akarsz. Ha az a követelmény, hogy legalább ne gyalázd Istent ha már felekezeti iskolába jársz, akkor nyilván akár ki rúghatnak, mert nem teljesítetted a feltételt.

Ebből is láthatod, hogy milyen kegyetlen és gonosz ez az Isten. Olyan világot teremtett, ahol nem csinálhatjuk mindig azt, amit mi akarunk, hanem meg kell felelni külső elvárásoknak. Hol itt a szabadság?

Úgy hogy nagyon jól tetted, hogy sátánista lettél, mert a szabadság a legfőbb érték, amikor senkihez nem kell igazodni, hanem mindenki azt csinál amit akar. Minden elismerésem a sátánistáké, mert egy örök kárhozatot bevállalni szabadságért, ahhoz bizony bátorság kell. Hajrá!

2017. júl. 27. 01:48
 8/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem. A részrehajlás nem jogos. Nem lenne igaz azt állítani, hogy ezt csak itt csinálják? Sima polgári iskolákban is ez megy.

Persze ez itt, ebben az esetben érdekes lehet. Ülsz a hittanórán - gondolom fiatal korodra tekintettel,ruházatodon is látszik meggyőződésed- és hallgatod a hülyeséget?

Hát ez mekkora már. Pukkasztó.

De minek jársz oda? Menj máshova suliba.

A tanulásnak viszont fekudj neki rendesen.

2017. júl. 27. 06:23
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Megértlek,de nem értek veled egyet.

Megértlek,mert amikor általánosba,és középiskolába jártam,még szigorúan materializmust tanítottak,és kérdeztek vissza.

Én,mindvégig istenfélő voltam,és Isten 6 napos teremtésében hittem.

A tananyagot megtanultam,s amikor megkérdezett a tanár arról,hogy mit hiszek,bátran(no jó,inkább vakmerően)megvallottam hitemet.Ez,nem volt mindíg sima ügy,de mivel diáktársaim szerettek,s ezt tudták a tanárok is,nem forszírozták a hitem megvallását,mert az visszaütött volna.

Kiválló úttörő,örsvezető,kórustag voltam,és minden komcsi ünnepen szerepeltem valamilyen módon.

Ha nem tanultam volna meg azt a sok istentelenséget,ami a tananyag volt,jogosan megbuktattak volna,pedig nekem nem volt választásom,hogy vallásos,vagy istentelen oktatáson akarok-e résztvenni.

2017. júl. 27. 06:45
 10/22 anonim ***** válasza:
74%

Kiegésszítés az előzőekhez:

Az élet fintora,hogy 8. után 43 évvel,pont az iskolám legkomcsibb tanárával tartom a kapcsolatot,aki az úttörővezető volt a sulinkban.Mai napig tiszteljük egymást.

2017. júl. 27. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!