Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez jogos volt a...

Szerintetek ez jogos volt a tanartól? Ilyet lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Baptista eléggé vallásos suliba jártok vagy jártam nem tudom még hogy folytatom -e.Édesanyám nagy ötlete volt mivel a családunk nagy része igen csak vallasos. Szóval ezért kezdtem el ezt a sulit ami egyébként egy gimnázium.

Nagyon sok gondom adódik ebben az iskolában mivel itt eléggé vallásos mindenki és még kötelező hittan óránk is van

Ami nem éppen a kedvencem.

Nem mondom hogy nem vagyok vallásos mert ez nem igaz.két éve vagyok sátánista.Mielőt bárki össze keveri nem áldozok embert és nem iszok vért , továbbá nem fürdök hordó vérben minden nap mert ez az ördög imádat.

Eddig nem tudtam élvezni a nyaralást mert arra a nyavajás pótvizsgára készültem Biblia ismeretből.

Mivel a drága tanár úr nem volt hajlandó elfogadni hogy én nem fogadom el istent mint megváltó meg egyébb balablaba hülyeség.Nagy részben nem voltam hajlandó együtmüködni a tanár úr szinte már utal mert mindig kifejttetem a saját nézeteiket az óráján .Tehát elmondtam a véleményem .

Szóval azért lettem megbuktatta biblia ismeretből mert Sátánista vagyok és nem követem az isteni tanókat valamint nem járok templomba és ezt nem csak úgy ki találom a drága tanár úr még is mondta hogy nem akar az osztályában látni mert nem szerinte isten káromló vágyok .

Tehet ilyet egy tanár ?

2017. júl. 26. 23:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"Tehet ilyet egy tanár ?"

Sajnos igen,mert ez egy vallásos iskola.Az Isten megváltó szerepe,stb.hozzátartozik a tananyaghoz.Egy tekintélyelvű,vallási fanatikus tanártól pedig nem várható el,hogy nyitottabban gondolkozzon.Szar ügy.

2017. júl. 30. 14:52
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából nem csak velem csinálja ezt szóval a két zsidó osztály társam is megkülönbözteti csak mert nem abban az Istenben hisznek mint ő valamint 1 éve volt egy muszlim lány az osztályba öt konkrétan ki készítette . "

Akkor minek mentek oda? Zsidóként kérdezem. Ha nem akartak zsidó/muszlim suliba járni, akkor mehettek volna állami suliba és a kutya nem kérdezi, hogy miben hisznek.

És igazuk van a többieknek, ez a tananyag, meg kell tanulni. Nekem is van olyan egyetemi tanárom, akivel nem értek egyet bizonyos dolgokban, de attól még bemagolom, amit tudni kell és ezt mondom el a vizsgán, nem azt, amit én gondolok.

2017. júl. 30. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!