Szerintetek ez jogos volt a tanartól? Ilyet lehet csinálni?
Baptista eléggé vallásos suliba jártok vagy jártam nem tudom még hogy folytatom -e.Édesanyám nagy ötlete volt mivel a családunk nagy része igen csak vallasos. Szóval ezért kezdtem el ezt a sulit ami egyébként egy gimnázium.
Nagyon sok gondom adódik ebben az iskolában mivel itt eléggé vallásos mindenki és még kötelező hittan óránk is van
Ami nem éppen a kedvencem.
Nem mondom hogy nem vagyok vallásos mert ez nem igaz.két éve vagyok sátánista.Mielőt bárki össze keveri nem áldozok embert és nem iszok vért , továbbá nem fürdök hordó vérben minden nap mert ez az ördög imádat.
Eddig nem tudtam élvezni a nyaralást mert arra a nyavajás pótvizsgára készültem Biblia ismeretből.
Mivel a drága tanár úr nem volt hajlandó elfogadni hogy én nem fogadom el istent mint megváltó meg egyébb balablaba hülyeség.Nagy részben nem voltam hajlandó együtmüködni a tanár úr szinte már utal mert mindig kifejttetem a saját nézeteiket az óráján .Tehát elmondtam a véleményem .
Szóval azért lettem megbuktatta biblia ismeretből mert Sátánista vagyok és nem követem az isteni tanókat valamint nem járok templomba és ezt nem csak úgy ki találom a drága tanár úr még is mondta hogy nem akar az osztályában látni mert nem szerinte isten káromló vágyok .
Tehet ilyet egy tanár ?
Jogos volt. Gondolom semmit nem tudtál az anyagból, illetve egész évben jóformán nem csináltál semmit az órán.
Úgy tudom, hogy a Lavey-i sátánizmus lényege a tudás, nem? A "kilenc sátáni bűn" egyike az ostobaság. Na, akkor tegyél ellene és ismerd meg a világot! Hogy akarod úgy kritizálni a Bibliát, ha nem is ismered..?
Persze igen felkelés ről lett volna szó megtanultam az anyagot akármit Mondo nem jó
Másik elmondja úgyan azt amit én mert ő keresztény tőle elfogadja.
Tanulok persze mert muszály de egyes embereknek akik elvakulltak meg kellene érteniük hogy a saját akaratát nem erőltetett rá másra.
Kedves tanár úr már pszichológushoz is el küldött mert szerinte nem normális hogy nem hiszek abban amiben ő.
De mindegy én csak úgy viselkednek vele ahogy ő velem hogy várhatnánk el hogy elfogadjam ha ő se fogad el engem ?
Már mentem az igazgatóhoz is szintén leszart édes anyám meg tudni se akar róla hogy én másik iskolába mennyek mert szerinte ez a tökéletes iskola.Mivel még nem vagyok 18 így egyenlőre nem opció a másik suli mivel a papirjaimat alá kell írnia az egy szülönek és egyik se hajlandó meghallgatni .
Az hiszitek én nem mondtam hogy nem akarok ebbe a retek iskolába járni nem nagyon érdekelt senkit nem volt választásom lehet nálatok nincs ilyen de engem konkrétan kényszerítettek rá mert meg akarnak váltóztatni .Azt hiszik hogy így majd el felejtem szerintük ez a Hülyeséget enyi erővel a kereszténység is lehet ugyan olyan hülyeség .
Teljesen tisztába vagyok vele hogy hogy milyen úton járok én valsztotam tudom az esetleges jó vagy rossz következményeit az életemre nézve. Eszemben sincs kiszállni.
Gondolkoztál már azon, lehet a szüleid azért írattak ebbe a suliba, mert féltenek, szeretnek és meg akarnak menteni Sátantól?
Amin nem csodálkoznék.
Tegyük fel hogy nem kamu kérdés...
Te egy baptista iskolába bemész hittanórára kifejteni a sátánizmust, és csodálkozol hogy a tanár nem szeret. Lehet hogy nem jogos, de néha akkor is jobb csendben maradni, mint provokálni/okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!