Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt már aki kiábrándult a...

Volt már aki kiábrándult a vallásból?!

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy van-e itt olyan akinek "nem vált be" az hogy vallásos.
2017. aug. 10. 19:58
 1/9 Ozmium42 ***** válasza:
8%
Senki, soha.
2017. aug. 10. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Engem úgy neveltek, hogy templomba vittek, ministráltam, már óvodás korom óta, elsőáldozó lettem.

Kiskoromban nem igazán gondolkodtam ezeken, aztán már én is imádkoztam magamtól, mondhatni, hogy hittem.

Most, kamasz fejjel teljesen máshogy gondolom.

Nem mondanám, hogy kiábrándultam, mivel semmi megrázkódtatás nem ért, különösebb okom nem volt rá.

Viszon már más a világnézetem.

Ezt ugyan egy vallásos családban nem hangoztatom, viszont a templomba járás alól kihúzom magam, ha tehetem.

15/L

2017. aug. 10. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen, egy kamasznak így könnyebb... beilleszkedni a többiekhez.. bulizások, szex, stb.. És még az élet súlyát sem érzed.. sem az elmúlás súlyát.. Azért vigyázz magadra! Ne idd magad kottára, és sose drogozz! Nem kéne tönkretenned az életedet ilyen korán...
2017. aug. 10. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Világszerte többszázmillió ember, köztük én is. 18f
2017. aug. 10. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Hármas te hülye vagy! Ki mondta itt hogy összevissza qúúr vagy hogy szétdrogozza az agyát csak mert nem megy minden vasárnap templomba és nem áldja meg az ételt ami előtre van?!
2017. aug. 10. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ami zavar a vallásokba leginkább, hogy az aszony szájba is verne ha felsőbbrendűnek tartanám magam :'D
2017. aug. 11. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Igen.Én is kiábrándultam a vallásokból.

Rájöttem,hogy Krisztus nem alapított vallást,csak eklézsiát(egyházat),s az NEM vallásfelekezet,hanem KÖZÖSSÉG.

Ma,a közösségben hiszek,és vezetőjében Krisztusban.

2017. aug. 11. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a túl egysíkú/monoton vallási közösségekből ábrándultam ki. Főleg a római katolikusból...

Ui: gyerek- és tinikoromban még volt hangulata az egésznek. De azóta már sokat változott a világ.

Üdv: 43/N

2017. aug. 12. 06:04
 9/9 anonim ***** válasza:
A vallasból sajnos igen, de aztán megtapasztaltam, milyen egy jó vallási közösség, így visszataláltam, és erősödött a hitem. :)
2017. aug. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!