Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztyén szülők megolelik...

A keresztyén szülők megolelik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Inkább megölelik.
2018. ápr. 17. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Sőt, még meg is puszilják, és képzeld, a keresztény házaspárok még szexelni is szoktak. :o

Ez most komoly kérdés? 😃

2018. ápr. 17. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Nem,mi tartjuk a minimum 4 lépés távolságot a gyerektől (a Biblia írja,számra pontosan!),ha babaként sír,nem vesszük fel,mert attól csak puhány lesz,inkább lekeverünk neki 1-2 pofont,garantált hatás. Etetni sem szoktuk,mert nem akarjuk megrontani a testét ilyen gyalázatos dolgokkal,helyette kiállítjuk délután az udvarra,hogy szívja magába a színtiszta D-vitamint.

Most komolyan,engem úgy felhúznak az ilyen kérdések,amikor úgy kezelnek minket,mintha mi nem emberek lennénk,hanem valami Marsról pottyant idegen lények,akik még leírva se láttak szeretetet és érzéseket. Mit vártál erre? Hogy valaki majd jön és azt írja,hogy szigorú bibliai előírás,hogy a keresztény ember nem ölelheti meg a gyerekét?

2018. ápr. 17. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Ugye nem komoly a kérdés. Mond azt, hogy ezt részegen írtad vagy valami.
2018. ápr. 17. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyenek után már várom,hogy kinek lesz majd egy zseniális ötlete,hogy kísérletezni kéne a keresztény embereken,hogy nekik is van-e DNS-ük. Vagy valaki megkérdezhetné,hogy mi is szoktunk-e pisilni.
2018. ápr. 17. 23:01
 6/11 A kérdező kommentje:

1-es: Telefonról vagyok és nem ajánlotta fel a telefonom....

Köszönöm a kedvességed.

A többiekre is reagálok ningyart.

2018. ápr. 18. 02:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem akartam megbántani senkit vagy felhúzni csak hallottam a tv-be, hogy egy vietnámi fiatal lány arról beszélt, hogy nem olelik meg egymást az apukájával(Igen most 2018-be) a távolság tartás miatt és ezen teljesen fennakadtam és anyukám mondta, hogy ez elég tudatlansag tőlem, hogy nem tudom mi van a különböző kultúrákban erre mondom a keresztyén vallásban csak nincs benne..... Higgyétek ha valaki én aztán teljesen normálisnak tartom a keresztenyeket.
2018. ápr. 18. 02:51
 8/11 A kérdező kommentje:
*2018-ba
2018. ápr. 18. 02:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunkban se volt ölelkezés,mégcsak kultúra se kell hozzá,egyszerűen az én szüleim is elég érzelemszegény környezetben nőttek fel,ezt látták,ezt tudták nyújtani,lehet,hogy amit te láttál,ott is ez volt a helyzet. Most várjuk férjemmel az első babát és én nagyon remélem,hogy meg tudom szakítani a kört és nem azt a távolságtartást fogom továbbadni neki.
2018. ápr. 18. 08:59
 10/11 Mansour ***** válasza:
100%
Távol-keleti népeknél nem annyira divat az ölelkezés, vallástól teljesen függetlenül. Ennyi...
2018. ápr. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!