Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztyén történetek -...

Keresztyén történetek - megtérés, látomások?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi, hogy milyen különkeges, keresztyénséggel kapcsolatos tapasztalataitok vannak. Akár egy mondat, vagy igevers, ami fontos számotokra, egy történet, amit hallotatok, vagy a saját történetetek - ha leírnátok, én nagy örömmel olvasnám.

Most olvastam egy rövudke keresztény könyvet, és nagyon megtetszett az, hogy erről olvashatok. Ha tehát nem félsz megosztani egy történetet velem, ami Istenről szól, kérlek írd le azt!

Áldott napot! :)

2018. márc. 17. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Megtértem.

Rájöttem, hogy iszonyatosan buta voltam, hagytam magam befolyásolni a környezetem által... vak voltam és olyan gondolataim voltak, amelyeket az embernek megvetnie kellene, és nem reklámoznia. Mindenhol azt tanultam, hogy az akkori meglátásom a helyes, az igazi, de nem láttam be, hogy mekkora marhaságot követek el, ráadásul senki sem figyelmeztetett, de aztán ateista lettem, és minden megtisztult a fejemben. :)

2018. márc. 18. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
16 évesen tekertem egy AKKORA jointot, amire még wiz khalifa is ilígy lenne és megértettem buddhát. Mosolyogni, békében, szeretetben, jó. Azóta tudom, hogy minden rendben van a világ változik és felesleges bármihez ragaszkodni, vagy bármire vágyni. Legalize it!
2018. márc. 18. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Még jó,hogy a kérdés azzal kezdődött,hogy keresztény történetek..
2018. márc. 18. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Egy megtörtént esetet mondok el röviden. Egyik keresztény barátom lábáért imádkoztak, mert rövidebb volt az egyik lába, csak cipő betéttel tudott járni, és így is csípő fájdalmai voltak. Imádkoztak érte a gyülekezetben, és az ima alatt meggyógyult, azóta is rendben van a lába.
2018. márc. 19. 20:37
 5/5 anonim válasza:
2018. júl. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!