Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy irónikus válasz?

Egy irónikus válasz?

Figyelt kérdés

; A keresztényeknek a tanúk hazugságai olyan, mintha azt várná el tőlünk mindenki, hogy a náci katonáknak paskoljuk meg a fejét és dicsérjük meg őket, ha agyon lőnek egy zsidót. Remélem jól tudtam érzekeltetni a kritikánk mivoltját."

Ha katolikus volt a

kedves válaszoló akkor a legirónikusabb ez a hangvétel, hiszen az egyházuk Hitlert tánohatta aku azon is fáradozott, hogy a Jehova Tanúi egyházat megsemmisítse, így többeket is kivégeztek vagy munka táborokba szállítottak.

2018. ápr. 15. 03:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Háh, nem talált. Azt hiszed csak én értek magammal egyet? Egyébként elég poén, hogy még a 0 százalék magyarázó kommentem is o százalékozták.Ez csak hitelesíti azt amit kifejtettem benne. Lehet duzzogni persze, de célra vezetőbb lenne a szellemi felnőtté válásra koncentrálni, hogy esetleg érdemben is lehessen vitázni. Addig viszont maradnak a gyalázkodó kommentek, ami miatt ez a kérdés is létre jött, de ti ahelyett, hpgy utána járnátok bárminek is, vagy elgondolkodnátok a viselkedéseteken rögtön hazugsággal vádoltok meg. A viselkedésetek titeket minősít nem a másik embert, a magatok érdeke lenne, hogy értelmes válaszokkal álljatok elő, leszavazások, gyalázkodások meg reflex szerű tagadások helyett. Arról nem beszélve, hogy különbséget tesztek a válaszolók között. Két ugyanolyan válasz esetén az ehyiket sárba tiporjátok a másiknak meg ott virít a 100-as, holott semmivel sem adott különb választ.
2018. ápr. 18. 14:00
 22/23 anonim ***** válasza:
60%

"Egyébként elég poén, hogy még a 0 százalék magyarázó kommentem is o százalékozták"

Hogy lehet a kommented 0 százalákos, ha te vagy a kérdező, így elvileg egyetlen kommentedet sem lehet véleményezni? Még is több accounttal trollkodsz, mint írták is korábban?

2018. ápr. 18. 16:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Én néztem, ott nem kérdezőként volt.
2018. ápr. 18. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!