Ki teremtette a halált és miért?
Tévedés,
Máriának kihordani, és megszülnie kellett a megváltót.
Semmilyen gént nem örökölhetett, mivel a gyermek megfoganását, és a fejlődését, a Isten szelleme vigyázta.
Amit a Biblia feltár a tökéletes férfiéleterő (mint a fogantatás előidézője) törölt minden tökéletlenséget Mária petesejtjéből, így a létrehozott genetikai minta (és az embrionális fejlődés) kezdettől fogva tökéletes volt.
Isten szent szelleme mondhatni védőfalként emelkedett már a fogantatás pillanatától kezdve, hogy semmiféle tökéletlenség vagy ártalmas erő ne tudja károsan befolyásolni az embrió fejlődését
(Lukács 1:35) . . .„Szent szellem száll reád, és a Legfelségesebb ereje árnyékol be téged. Ezért is lesz, hogy a születendőt szentnek fogják hívni, Isten Fiának. . .
Ellenben, nem lehetne szentnek, vagy is Tisztának nevezni, de Isten erről is tájékoztat, hogy miként történtek ezek.
"Semmilyen gént nem örökölhetett,"
Márpedig kénytelen volt, ha édesanyjának Máriát nevezte.
Mert még nincs érvényben.
Ha egy törvényt meghoznak, annak is van egy ideje, amikor beiktatják, és akkor válik hivatalosan érvényessé, nem akkor amikor döntenek felőle.
A Szent írás elmondja, hogy ez azokra lesz érvényes, akik Isten új rendszerébe jutnak, és ezer év szükséges arra, hogy eljussanak az "Ádámi" tökéletességre, annyira tökéletlen az ember.
Erre a tökéletességre Jézus és a kiválasztottjai fogják eljuttatni. Nem most.
Most a tökéletlenség ellenére kell bizonyítania a kereszténynek, hogy méltó legyen erre a túl élésre.
x43
Sajnos nem olvastad el amit írtam. vagy nem érted, miért nem örökölhette a géneket.
"A Szent írás elmondja, hogy ez azokra lesz érvényes, akik Isten új rendszerébe jutnak, és ezer év szükséges arra, hogy eljussanak az "Ádámi" tökéletességre, annyira tökéletlen az ember.
Erre a tökéletességre Jézus és a kiválasztottjai fogják eljuttatni. Nem most."
Na egész pontosan ezt hol mondja el a Szentírás?
Mert sehol sem olvastam, hogy valamikor elkezdenek tökéletesedni az emberek, majd 1000 év alatt elérik az ádámi tökéletességet, bármi is legyen az.
"Sajnos nem olvastad el amit írtam. vagy nem érted, miért nem örökölhette a géneket."
Hol írja a Biblia, hogy Jézus nem örökölhetett géneket?
Isten testet alkotott a fiának, aki nem "Isten"
(Héberek 10:5) . . .»Áldozatot és felajánlást nem akartál, de testet készítettél nekem.
Egy szellemi teremtmény képes emberi testet ölteni, amint erre a bukott angyalok a bizonyíték.
Isten nem tud fizikai testben megjelenni, vagy"belebújni", a Fia igen mert Ő nem egyenlő hatalommal, vagy életformával rendelkezik.
S ezt azért nem fogják fel sokan, mert Jézust az Atyával teszik egyenlővé az életformában vagy rendeltetésében is.
Ha Isten megtudta teremteni Ádámot a kromoszómáival, akkor Jézust is, áttudta ilyen formában helyezni egy Földi Nő méhébe, hogy emberként szülessen meg.
"Hol írja a Biblia, hogy Jézus nem örökölhetett géneket?"
Konkrétan nem írja, hanem amint idéztem, utal rá, hogy ez így van:
(Lukács 1:35) . . .„Szent szellem száll reád, és a Legfelségesebb ereje árnyékol be téged. Ezért is lesz, hogy a születendőt szentnek fogják hívni, Isten Fiának. . .
Isten szelleme, vigyázta Jézus fejlődését, hogy SZENT, vagy is tökéletes emberként szülessen meg, így lehet Ádámmal egyenértékű a tökéletessége, és a halált ha végig megőrzi az Isten iránti fedhetetlenségét, ellenben Ádámmal, akkor jogilag Ádám helyébe lép az utódok érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!