Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én vallásos vagyok de a párom...

Én vallásos vagyok de a párom nem?

Figyelt kérdés

Hello!

19F éves vagyok van egy lány barátnőm, de én mélyen vallásos vagyok nem eszünk (adventista)

Sertéshúst nem fogyasztunk,szombaton gyülekezetbe kell menni, nem szabad dolgozni szombaton...

Ilyenek, működhet ez a kapcsolat ha megmondom neki hogy vallásos vagyok?

Vagy megharagudna rám emiatt?

Nem örülne neki? Mit csináljak szeretem<3

2018. ápr. 2. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Működhet, szerintem beszéljétek meg, mesélj a hitedről neki. Miért haragudna meg? Lehet hogy őt is érdekli - de ha nem, az sem nagy baj, ne erőltesd, lehet úgy is élni békében szeretetben, hogy nem egy hitet követtek, vagy az egyik nem követ hitet. Nekem sok ilyen ismerősöm van.
2018. ápr. 2. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb úgy is ki fog derülni, ha komolyan gondolod a kapcsolatot, illik őszintének lenni.
2018. ápr. 2. 21:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Evés előtt imádkozunk ilyenek
2018. ápr. 2. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
41%

Ha o nem vallasos ennyire elobb utobb menekulni fog.

Ha csak hiszel es kesz meg mukodne, de ha szinte fanatikusan betartod az eloirasokat, azt nem varj=hatod el mastol is, majd a szulok huzzak a szajukat vagy megprobaltok raeroltetni valamit ott szakadni fog a cerna.

2018. ápr. 2. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
37%

ez nem így működik, Andrysh.

A szeretet mindent legyőz. Azon múlik.

Az meg azért nem is annyira rettentően fanatikus, hogy nem eszik bizonyos ételt, és hálát ad az ételért.

2018. ápr. 2. 22:13
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

A szeretet mindent legyőz.

Azert boven akad amit nem.

2018. ápr. 2. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

Esete válogatja... de bőven adhat okot konfliktusra.

Te ismered őt, neked kell tudnod, mi a viszonya a vallásokkal.

2018. ápr. 2. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
van olyan is, meg olyan is, hogy elmúlik, de most miért kell ezt egy szerelmesnek mondani? Beszéljék meg, azután majd alakul.
2018. ápr. 2. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

Nekem ugyanez a felállás.(más vallás) 10 éve ismerjük egymást, ebből 4 éve házasok.

Persze vallásosként én vagyok a toleránsabb, annakellenére hogy az ateisták mindig az ellenkezőjét állítják.

2018. ápr. 2. 22:56
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

A leírásod alapján kizárt dolognak tartom.

Gondolom akkor neked a házasság előtti szex sem lenne téma, egy 19 éves nő pedig régen sem várt ezzel házasságig, nemhogy ma. Apropó házasság: ha jönnek a gyerekek és ő nem akarja őket gyülekezetbe járatni, akkor mi lesz?

2018. ápr. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!