Miért kártékonyak a családokra a Jehova tanúi?
Amint olvasom a szavaidat, vagy direkt írsz így vagy nem vagy Magyar ajkú.
De bárhogy is van, Jehova Tanúi senkit nem bántanak, S mielőtt folytatom el mondom, hogy nem vagyok 56 éves, és nem vagyok vezető sem, mert Nőnek születtem.
27 év szolgálatom alatt, soha senki nem bántott, és Én sem bántottam senkit.
Ha valaki még is ilyet tesz a Tanúk között, az megkapja a büntetését, Istentől.
Amikor éheztem enni adtak ha beteg voltam látogattak. Egyetlen forintot sem vettek el tőlem.
Ennél fogva azért mert egy-két rossz ember beszivárog a Tanúk közé, az nem jelenti azt, hogy minden Tanú aljas gonosz.
ezek az emberek úgy is kiesnek a gyülekezetből, ha nem előbb akkor utóbb.
S azt hogy Te miként értelmezel egy Biblia verset a Te dolgod, valamint ha egy Tanú ilyet tesz, az pedig az Ő bűne. Egy emberért nem lehet mindenkit halálra ítélni, így nem vagy igazságos Te sem.
ezzel az erővel minden valláshoz tartozók többségét ugyan így el lehetne ítélni a közöttük lévő rossz emberek miatt.
Sajnálom, hogy így gondolkodol, de et nem összeegyeztethető Isten igazságosságával.
Vidiripi
"27 év szolgálatom alatt, soha senki nem bántott, és Én sem bántottam senkit."
A 8,5 millió tanú közül ezt nem mondhatja el magáról mindenki. Én ismerek olyanokat akik nincsenek egy véleményen veled pedig ők is évtizedek óta Jehova tanúi.
"Amikor éheztem enni adtak ha beteg voltam látogattak. Egyetlen forintot sem vettek el tőlem."
Én nem volt és nem is vagyok Jehova tanúja, de hívő vagyok és a saját gyülekezetem tagjai is megtették ezeket a dolgokat és ők sem vettek el tőlem egyetlen forintot sem!
"Ennél fogva azért mert egy-két rossz ember beszivárog a Tanúk közé, az nem jelenti azt, hogy minden Tanú aljas gonosz.
ezek az emberek úgy is kiesnek a gyülekezetből, ha nem előbb akkor utóbb."
Olyan ember mindegyik egyházhoz beszivárog. Nálunk is volt ilyen személy nem egy testvért anyagilag megkárosított.
"ezzel az erővel minden valláshoz tartozók többségét ugyan így el lehetne ítélni a közöttük lévő rossz emberek miatt."
Amit az Őrtorony szervezet meg is tesz! Jehova tanúi gyakran azzal a váddal illetik az egyházakat hogy nem egységes a tanításuk. Nos ha a szervezetben egység van. Akkor ezt is egységesen kell elviselni mind a 8,5 millió tanúnak és köztük neked is. Mert nálatok egység van. Így ha egyvalaki elkövet valamit akkor azért mindannyiótoknak kell a felelősséget viselni az egység jegyében! Akkor ebben is legyetek egyek.
Annál is inkább mert ez áll a keresztelkedési szövegben!
"Megértetted-e, hogy önátadásod és megkeresztelkedésed Jehova tanújaként isten szellemtől irányított szervezetének tagjaként azonosít téged?"
Te megértetted már a 27 év alatt hogy ez mit is jelent? Ez azt jelenti hogy viselned kell annak a következményeit is amit a szervezeted vagy annak egyik tagja követ el. Attól függetlenül hogy nem tudsz róla. Hiszen erre keresztelkedtél meg! Igaz hogy Jézus nem adott parancsot szervezetre való keresztelkedésre de nálatok ez van. Így viseld az ezzel járó következményeket hiszen letetted az esküt!
még azért megemlítem, hogy emlékszem pár hozzászólással hamarabb valaki beírta a lámpavasra rakná a társaságot a családi kegyetlenkedés eszmék miatt amit alkalmaznak.
én nem mert önbíráskodás. csak rendes törvény elé állítanám őket az érintetteket.
ezek nem jehova belső vén,bírák elé valók megítélésre, mert általános emberi törvényeket sértenek.
/családírtás kategória/
nem haragszom a jehova egyszerű emberekre,és nem vagyok bosszúálló sem, de ha valaki vagy a tömeg vagy a saját jehova testvérei a francában lévő jehova véneket akik beszervezték kezdetekben és azokat ha családostól oda raknák a ... ,
akkor én teljesen nyugodt lelkiismerettel én elfordított fejjel nyugodtan aludnék semmit sem téve , semmi sajnálatot sem éreznék irántuk. Mert Ők voltak az egészet elindító kiváltók a család 17 év teljes lerokkanásának ami nem pótolható és nem visszafordítható.
érintettek,vének közben is bármikor megakadályozhatták volna! de nekik nem ez volt a fontos sorrend mert akkor nem megy a jehova francia üzlet szuperül.
örtoronyról pedig ez jut az eszembe: Hitleri hatalmi eszme is így indult az ártatlan szelíd német állampolgárokból 99% békés ember tömegekből csinált pont ellentétes embereket. hogy tudta ezt megcsinálni ?! a történelem tele van ilyen lehetetlennek tűnő rettenetes eseményekkel.
ennyíre tartom kártékonynak az örtorony vállalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!