Egy halva született csecsemő is a Mennyországba kerül?
Figyelt kérdés
Mikortól van egy csecsemőnek lelke?2018. márc. 25. 17:06
11/16 Ozcar válasza:
Ezen én is gondolkodtam már. Én arra tippelek, hogy 6 naposan már biztosan van lelke. Nem a megtermékenyítéstől, mert akkor még akár ikrek is lehetnek, így kettő élet lesz belőle.
Egyébként szerintem, amikor élő, onnantól ha meghal is, mennyben a helye. Nem lehet másképpen.
12/16 Ozcar válasza:
6 hetest akartam írni, nem napot. 6 hetes.
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor aki egy ilyen korú gyermeket vetet el, az gyilkos?
2018. márc. 26. 20:44
14/16 Ozcar válasza:
Mindenki annak nevezi aminek akarja a saját megnyugtatására, mindenesetre a tény tény marad, egy élő ember halt meg a döntése miatt. Lehet ezt gyilkosságra való felbujtásnak is nevezni, hisz nem az anya ölt, hanem az orvos. A gyereket megölték, ez a lényeg.
15/16 anonim válasza:
#10-es
Jézus nem törölte már el az eredendő bűnt az Újszövetség című updateban? Vagy az végül nem jött össze a feltámadása miatt? kicsit összezavarodtam...
16/16 anonim válasza:
Megmutatnád, hogy ezt melyik bibliai versben olvastad? Nekem ilyen nem rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!