Ateisták miért látogatják ezt a kategóriát?
Kedves kérdező: Szerény véleményem szerint azért látogatják ezt a kategóriát is mert az oldal üzemeltetői nem szerkesztettek ateista kategóriát.
Vagy tisztelt ateista emberek tévedek ezzel kapcsolatban ?
Nem akarok rosszat csak kérdezem
Engem nem zavarnak. :)
Nem értem, hogy mért kell elküldeni őket, ez nagyon rossz hozzáállás. Mindenkinek joga van itt lenni, én személy szerint örülök, hogy itt vannak. Hátha egyszer megérinti őket valami. Bár néha mi keresztények nagyon rossz példát mutatunk, és a viselkedésünk elég taszító tud lenni, szóval lehet, hogy a mi hatásunkra lesznek még ellenségesebbek a vallás iránt. És azért valljuk be, mi is megdordulunk a valláskritika témában. Nekik is joguk van itt lenni.
*megfordulunk akart lenni 😂😂😂😂
Bocsi
Mert bele van vegyítve a kultúra rovatba, és a francnak van kedve egyesével végigpötyögni a művészetek, nyelvek, népszokások és miegymás alkategóriát.
Ami személy szerint engem illet, a mindennapi életben soha egy percig nem gondolkodok vallásról, eszembe sem jutna, de itt Gyk-n orrba-szájba belefutni, még ha összkategóra kérdéseket listáznék, akkor is.
Egyébként pozitívumként meg kell mondjam, talán még ez az utolsó témakör, ahol bármiféle emberi eszmecsere folyik egyáltalán, a többi rész már másról se szól, mint Pistikének hány centi a farka, az Ödönkének meg még nagyobb... és szerintem már azoknak is rettenetesen unalmas ez a dolog, akik szerint ez érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!