Hol van a bibliaban hogy nem lehet csajozni?
Sajnos így lesz valaki valláskárosult.
Próbálj elmenni időnként rokonhoz, aki normálisabb.
Kérdező, olvasd el Máté Evangéliumában a 6. rész 19. és 20. bekezdést:
19.
Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják;
20.
Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.
Magyarul mit számít az, ha most nem lehet "csajozni", ha a Mennyben az örök boldogság és megváltás vár? Nem többet ér ezen megváltás bármely lány puncijánál, aminek segítségével kielégíted nemi vágyaidat, majd visszatérsz ugyanazon Földi állapotba, amiben voltál?
Nincse olyan a Bibliában, hogy nem szabad csajozni. Képzeld el, a Biblia szerint nagyon jó dolog a szerelem, sőt számos helyen a szexre buzdít.
De: A szexnek a házasságban van a helye a Biblia szerint. Viszont ettől még nyugodtan lehet lányoķkal ismerkedni. :)
"16eves vagyok es meg sose csajoztam epp ezert de ugye dolnek a hormonok"
Nem a hormonok dőlnek, hanem te kondicionálod fel az agyad, hogy nem bírod ki, hogy ne legyél nővel. Túl sok időd is lehet. Vállalj éjszakai diákmelót, mindjárt rendbe jössz
"Hiaba mondod hogy “orok boldogsag” stb mert abban csak te hiszel"
Nem. A Jézus általi örök életben és boldogságban én is hiszek, meg több millió másik ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!