A földi élet a purgatórium?
Jó látni, hogy kiengedtek újra. Már a folyamatos katolikus üldözésed nélkül kezdett unalomba merülni ez a fórum.
A gyógyszereket azért okvetlen szedd.
Bocsánat, mi nem ismerjük egymást, Ön összekavar valakivel!
(Vagy a másik eset, hogy Ön szerint mindenki beteg, aki nem római katolikus.)
#21 kicsit olvas utána a #20 jól leírta. A purgatorium nevű intézményt a medici pápák rakták bele az újszövetségbe és 2 céljuk volt
- pénz, ebből épül fel sokak szerint minden 3. templom, és a szent márk tér is
- mivel az eredeti bibliából a korai zsinatok során kivették azokat a részeket (az összeset amiben Jézus a túlvilágról és egyben a reinkarnációról beszélt, a youtube-on keres rá avatara-ra ő beszél a kivágott részekről, gyakorlatilag Jézus 10-30 éves korszakáról semmi sincs a bibliában) egy űr keletkezet a témában az emberek meg mindenképpen tudni akarták mi lesz a haláluk után
Szóval a purgatorium nem létezik, átvették dante poklából, és aki mégis hisz benne annak ajánlom történelemből a kálvinizmus kialakulását.
Mutasd már meg kérlek nekem ezeket az eredeti írásokat, amelyeket a csúnya katolikusok átírtak. Kíváncsi vagyok, hogy miként nézett ki a Szentírás régebben.
Lehetőleg régi görög pergameneken mutasd meg, mert én azokon tudom a katolikus Szentírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!