Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A földi élet a purgatórium?

A földi élet a purgatórium?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 10:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jó látni, hogy kiengedtek újra. Már a folyamatos katolikus üldözésed nélkül kezdett unalomba merülni ez a fórum.

A gyógyszereket azért okvetlen szedd.

2018. márc. 11. 19:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Bocsánat, mi nem ismerjük egymást, Ön összekavar valakivel!

(Vagy a másik eset, hogy Ön szerint mindenki beteg, aki nem római katolikus.)

2018. márc. 11. 19:25
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

#21 kicsit olvas utána a #20 jól leírta. A purgatorium nevű intézményt a medici pápák rakták bele az újszövetségbe és 2 céljuk volt

- pénz, ebből épül fel sokak szerint minden 3. templom, és a szent márk tér is

- mivel az eredeti bibliából a korai zsinatok során kivették azokat a részeket (az összeset amiben Jézus a túlvilágról és egyben a reinkarnációról beszélt, a youtube-on keres rá avatara-ra ő beszél a kivágott részekről, gyakorlatilag Jézus 10-30 éves korszakáról semmi sincs a bibliában) egy űr keletkezet a témában az emberek meg mindenképpen tudni akarták mi lesz a haláluk után

Szóval a purgatorium nem létezik, átvették dante poklából, és aki mégis hisz benne annak ajánlom történelemből a kálvinizmus kialakulását.

2018. márc. 15. 15:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Mutasd már meg kérlek nekem ezeket az eredeti írásokat, amelyeket a csúnya katolikusok átírtak. Kíváncsi vagyok, hogy miként nézett ki a Szentírás régebben.

Lehetőleg régi görög pergameneken mutasd meg, mert én azokon tudom a katolikus Szentírást.

2018. márc. 15. 16:45
 25/26 Pupusz ***** válasza:
Az, hogy miben hiszünk, nagyban befolyásolja az életünket. Az azonban közös mindannyiunkban, de legalábbis sokunkban, hogy nem érezzük tökéletesnek ezt a földi életünket, sok kellemetlenségünk, problémánk adódik, félelmeink, a stessz, szorongás, aggódás, megfelelési kényszerek, mániáink, elégedetlenségeink, vágyaink, illúzióink, stb., nem engedik, hogy maradéktalanul boldogok legyünk. Mivel mindannyian testben vagyunk, e test sokszor olyan igényeket támaszt, ami a lelkünkével ellentétes. Emiatt a meghasonulás miatt nem lehetünk maradéktalanul boldogok. Pál apostol ír a belső és a külső emberről. Aki felismeri ennek a boldogtalanságnak a jelenségét, ettől szenved, keresi az igazságot, az Istent, az jó úton jár. Felismerésekre jut, bölcsesség morzsákat kap, de itt, a jelenlegi Földön tökéletesen boldog ő sem lehet. Ha lehetne bárki is, akkor nem lenne értelme a Paradicsomnak, mennyországnak, túlvilágnak, az új, tökéletes Földnek. Aki pedig nem ismeri fel magában és a világban ezt a meghasonlást, boldog, elégedett, azt ostobasága kirekeszti a spirituális gondolkodásból és nincs is szüksége, igénye magasabb rendű létezésre a halál kapuján túl. Az kiéli magát ebben az alacsony létezési formában. Ez az én személyes véleményem. Nem megkérdőjelezhetetlen, abszolút igazság, csak egy vélemény.
2018. márc. 16. 06:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Csak ha azzá tesszük… A sajátunkat vagy másét…
2018. márc. 16. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!