Miért nem ismeri fel az emberiség azt, hogy az élet legnagyobb ellensége a pszichológia?
A pszichológia keresztényellenes, vallásellenes.
A pszichológia erkölcsellenes, liberális.
A pszichológia támogatja a válást, a nemtelenséget.
A pszichológia bomlasztja a társadalmat.
A pszichológia erkölcsidegen.
Stb.
A pszichológia egy ellenőrizetlen tudomány, ha egyáltalán tudomány. De ellenőrizetlen. Viszont káros hatása már érezhető. Drasztikusan, brutálisan. A pszichológia bolasztó hatású. Szét kell nézni a világban. Az eremény látható.
A pszichológusok ellenőrizetlenül ténykednek. Istennek gondolják magukat.
A "felvilágosult" bipszichológusok teremtették a világ identitászavarát. Ezért most mindenkit a saját beteges felvilágosult torzarcúságukra akarnak formálni, hogy ne kelljen elismerniük egészségtelenségüket a tradícionális értékekkel szemben.
Nem tudom neked mi bajod a pszichológiával/pszichiátriával, mert nekem csak az, hogy 90%-ban ez a tudomány csak a visszaélés eszköze, a másik 10% meg abból áll, hogy akinek nincs igaz barátja, de van pénze, annak pénzért sírhat úgy a szája ahogyan az enyém is tud ingyen, megy lesorvasztanak pár lebenyt valami szotyival.
Tudod mit szerintem ez nem a tudományt minősíti, hanem a gyarló érdemtelen alkalmazóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!