Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan gyónja meg a bűneit...

Hogyan gyónja meg a bűneit aki nem vallásos?

Figyelt kérdés
Néztem egy isten/ördög témájú filmet és rettenetes bűntudatom lett utána. Nyilván nem öltem embert és nem is loptam de rengeteg vétkem van az életben és úgy érzem valakinek el kell mondanom hogy megtisztuljon lelkem és tiszta lappal indulhassak. De nem hiszek semmilyen vallásban, szóval kinek lehetne ilyesmit elmondani?

#lélek #bűn #angyal #vétek #tiszta lélek
2018. jan. 28. 04:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az Isten Lelke,a lelkiismereten keresztül minden embert megszólít,bűntudatra ébreszt,függetlenül hitétől,meggyőződésétől.

A bűntudat ugyanúgy felébredhet ateistában,buddhistában,mint keresztényben.

Nyilván,a lelkiismeret,az különböző finomságú.Némelyeké,mint a vasúti híd mérleg,míg másoké,mint a patika mérlege.

2018. jan. 29. 21:55
 22/22 anonim ***** válasza:

A bűntudat tök normális emberi reakció. Empátia.

Gondolom azért érzed, mert megbántottál valahogy/valamivel valakit. Ha ez még nem késő kérj bocsánatot. Ha erre nincs lehetőséged beszéld meg magaddal, mikor van erre időd, vagy valakivel aki nagyon közel áll hozzád.

Amúgy én utálok gyónni, mindig barátnőmmel megyek és félek előtte meg minden. :S de utána jobb lesz:)

14/l

2018. febr. 26. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!