Egyesek miért hiszik azt hogy Jézus Krisztus és az Atya Isten egy és ugyanaz?
Mert azt olvastam egy hozzászólásban hogy Jézus Krisztus az egyetlen Isten ha úgy akarta egyszerű emberi természetet fett fel máskor meg az Istenit.
És mikor melyik természete által szólt hozzánk. De szerintem ez nem igaz állítás mert ebben az esetben akkor ki maradt fenn az égben az Angyalokkal ?
@ Egyesek miért hiszik azt hogy Jézus Krisztus és az Atya Isten egy és ugyanaz?
Ugyanaz az Isten, de nem ugyan az a személy. A keresztények ugyanis háromszemélyű egy Istent vallanak.
" De szerintem ez nem igaz állítás mert ebben az esetben akkor ki maradt fenn az égben az Angyalokkal ? "
Mert szegényeknek szülői felügyelet kellett? Na de viccet félretéve,komolyan gondolod,hogy a Mindenható Isten nem tud több helyen egyszerre jelen lenni a világegyetemben,amit amúgy Ő alkotott? Kifog rajta a saját teremtése,vagy mi? Gondolt át ezt mégegyszer és a "Mindenható" kifejezést is még forgasd át fejben néhányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!